mynewspapers.net

Tecken och symtom på falling out of love

Tecken och symtom på falling out of love


Ordet "kärlek", sig själv, är föremål för många olika betydelser och nivåer, till exempel en person betyder kärlek och tillgivenhet kan rankas högre eller lägre på någon annans kärlek och tillgivenhet mätaren. Det finns dock vissa kontrollampa tecken på att flytta på skulle vara bättre än sticker det ut. Här är några tecken och symtom som du faller av kärlek.

Du vill att förhållandet till slutet

Tecken och symtom på falling out of love


Det mest uppenbara tecknet är känslan inuti som du bara inte vill vara i relationen längre. Du vill inte längre vara runt din partner och du befinner dig frågar vänner om du borde kalla den avslutas på förhållandet. Du sluta göra ett försök att hålla upp partnerskapet, lämnar det en ensidig spel. Du kan även hitta det svårt att säga din partner de tre små ord, jag älskar dig.

Avstängd av din Partner

Tecken och symtom på falling out of love


Du faller av kärlek om allt din betydande andra gör gör din hud genomsöka. Detta kan naturligtvis bero från spendera alltför mycket tid tillsammans, men om du har tillräcklig tid ifrån varandra och du är fortfarande inte attraherad av honom eller henne, det finns en mycket större fråga. Om du är avstängd av din partner, kan du inte vill bli fysisk med din partner, eller ens prata. Också, du kan finna dig analysera allt från hur din partner tuggar mat till hur han eller hon sover, alla på kritiska termer.

Förirra sig

Tecken och symtom på falling out of love


Det ultimata tecknet att du faller av kärlek med din partner är att du vill ha, eller är redan har ett intimt förhållande med en annan utan din partner att känna--med andra ord, du otrogen. Kanske du inte har fuskat ännu, men alla runt omkring dig, medarbetare, leverans människor, alla utom din partner, verkar tilltalande och intressant, framkalla känslor av lust. Fusk, eller vill fuska, är ett tecken och symptom på falling out of love.