mynewspapers.net

Team-building P.E. verksamhet

Team-building P.E. verksamhet


Teambuilding-idrott aktiviteter uppmuntra elever att arbeta tillsammans för att uppnå mål. Team-building i gruppen sport och relay evenemang tillåter spelare att förstå deras individuella ansvar inom gruppen och hur deras ansträngningar--tillsammans med andra spelarnas insatser--hjälpa verksamheten lyckas.

Fördelarna med teambuilding

Barn måste uppträda i samförstånd med varandra och öppet kommunicera tankar, frågor och idéer för att uppnå ett mål. Studenterna lär sig reglerna för spel och sport och de upptäcker att positiv förstärkning hjälper till att bygga förtroende och motiverar teamet. Spela baseboll och fotboll i PE, till exempel, låter eleverna lära sig spelets fält positioner, riktlinjer och mål och tillåter dem att heja för lagkamrater under händelserna.

Livskunskap

Studenter gäller olika livskunskap för teambuilding. Spelar fotboll eller dragkamp, till exempel barn lära sig att samarbeta med varandra, respektera lagkamrater och ledarskap och förtroende att varje gruppmedlem kommer att göra henne bäst för att uppnå målet. Sportsmannaanda, tålamod och dela är andra livskunskap lärt och används i teambuilding-aktiviteter. Med hjälp av och försöker strategiska idéer från alla teammedlemmar uppmanar gruppen problem-lösa tillsammans, lyssna till olika åsikter och låta alla studenterna delta i konstruktiva sätt.

Undervisning Team-building

Föremål för någon teambuilding aktivitet bör vara positivt. Hålla studenter fokuserade på de primära målen för alla övningar, sport och aktiviteter. Främja användningen av livskunskap och berömma eleverna när livskunskap tillämpas. Ändra aktiviteter efter elevernas behov. Regler och förväntningar av ett spel kan behöva ändras om säkerhetsutrustning är tillgänglig eller om aktivitetens positiva delar överskuggas av konkurrens och behovet av att vinna.

Utforska utmaningar

Överväga att aktiviteter som utmanar sinnet och kroppen. Agera ut ett överlevnad scenario i klassen. Exempelvis berätta för barn de måste hitta ett tiotal artiklar som kan hjälpa till att rädda livet på planet kraschen överlevande. Du kan också be eleverna att bygga upp en säker och vadderade behållare för ett ägg. Studenter måste slänga behållaren och tillbaka - med ägg inuti--när det är konstruerat. Se hur väl elever kan bygga behållaren utan ägg avbrottet.