mynewspapers.net

Team building aktiviteter för scouter

Team building aktiviteter för scouter


Scouting för pojkar i vitt skilda åldrar samman; scouterna i ett enda soldaten utbud allt från sjätte klass till deras sista år på gymnasiet. Att få pojkarna att arbeta tillsammans och bli en sammanhållen enhet är en av scoutmastare viktiga arbetsuppgifter. För att bygga en anda av ömsesidig respekt och samarbete, kan scoutmastare behöva anställa några teambuilding-aktiviteter. Lyckligtvis kan många av dessa uppnås inom den faktiska scouting programmet sig själv.

COPE kurser

Team building aktiviteter för scouter


En av de nya funktionerna i många Boy Scout läger är införandet av en COPE-kurs. COPE står för utmanande utomhus personliga erfarenheter och ger individer en chans att prova några fysiska aktiviteter som de har aldrig planeras innan, till exempel rock klättring och firning. Kursen innehåller också ett antal stationer som kräver laget som helhet att slutföra. Alla har en fysisk aktivitet som endast kan uppnås genom att arbeta tillsammans. Dessa typer av aktiviteter har sådan talan som många företag hyra COPE kurser på Boy Scout läger för sina egna medarbetare teambuilding.

Grupp Knut

Team building aktiviteter för scouter


Lära sig olika knutar är en stor del av scouting, så det är bara passande att det skulle finnas en teambuilding aktivitet som kretsar kring knop. Grupp Knut team builder är enkel och lätt att göra. Har alla pojkar stå tillsammans i en cirkel, med händerna i mitten. Sedan har varje pojke slumpmässigt ta två andra händer. Pojkarna måste sedan arbeta tillsammans för att reda ut sig själva.

Människa-maskin

Team building aktiviteter för scouter


Killar gillar att bygga saker, så en team building-aktivitet som kombinerar imaginära konstruktion med lek agerar är en naturlig passform. Har pojkarna tror av någon form av maskin eller apparat, och agera ut. Varje pojke leker delen av en annan komponent. Till exempel om pojkarna "bygger" ett flipperspel, skulle några pojkar vara paddlar, andra kolven och ett par vore bollar, rulla runt på marken. Detta är inte bara en fysisk utan en mycket underhållande verksamhet, och det kan inkludera pojkar i alla åldrar och storlekar.