mynewspapers.net

Tea Pot hantverkOm du njuta av regelbundna tebjudningar, delta i en enstaka kopp te eller är en ivrig tekanna samlare, lägger att göra hantverk med en tekanna tema helt enkelt till överklagandet av tekannor. En kopp te är varmt och välkomnande och tekannan har blivit symbol för detta. Använda en mängd olika hantverk tekniker för att skapa nyckfull, dekorativa och funktionella tekanna hantverk.

Papper hantverk

Skapa en papper stand-up tekanna för en hylla eller bord med scrapbooking papper och dekorationer för en tebjudning eller underhållande. Hitta en mall online du kan ladda ner för den grundläggande formen eller skapa en som bygger på en favorit tekanna. Använda tryckta scrapbooking papper att matcha temat för din fest eller inredning och lägga till juveler, pärlor, knappar och klistermärken, och lägga till en favorit dikt. För en mer formell sammankomst, göra individuella placeringskort med personliga meddelanden för varje gäst. Skapa inbjudningar till get-together att matcha temat och sätta stämningen.

Nål hantverk

Virka eller sy te cosies i form av din tekannor, samordna eller kontrasterande färger. Mysigt kommer lägga värme till atmosfären i din insamling samtidigt hålla te sig varm. Quilt tekanna tryckta tyger för att göra glasunderlägg och bordstabletter och löpare för bord och buffé. Stitch broderade bilder, som finns tillgängliga i korsstygn och crewel broderier i hobbybutiker och online. Rama in dem för att bilda en gruppering på väggen i din matsal eller kök. Rita en enkel beskrivning av en tekanna och kopiera den på en bit tunt eller linne. Rama in den i ett broderi hoop och använda enkla disposition stygn för att skapa en rustik tekanna väggbonad.

Återvunnet hantverk

Plocka upp gamla tekannor som kanske saknas ett lock på loppmarknader och varvet försäljning. Förvandla dem till dekorativa krukor genom att sätta in mindre plast krukväxter med dräneringshål inuti dem. Använda dem som vaser för klippa eller silk blomsterarrangemang. Knyt en dekorband och tekanna-formade hängetikett på handtaget för att identifiera växten eller som en gåva etikett. Gör dekorativa trädgårdskonst genom limning staplade tekannor, koppar och fat tillsammans för att skapa en fågelbordet. Alternativt kan stapla dem tillsammans och borra ett hål genom att gänga en elektrisk lampa kit genom den. Toppa det med en vacker nyans för en distinkt tekanna lampa.

Polymer Clay hantverk

Skapa en-av-en-slag prydnadsföremål med vanligt glas globe ornament och vissa polymerlera. Göra ett sortiment av tekanna handtag, pipar, lock och baser med polymer clay canes och tillämpa dem på ytan av glas ornament. Lägg bitar av lera att dekorera glas prydnad och baka enligt paketet riktningar. Detta är härlig semester presenter till lärare, vänner och medarbetare som njuter av en kopp te. Anpassa dem med en handgjord tekanna gåva tagg. Alternativt göra miniatyr lera tekannor och förvandla dem till örhängen eller armband charm. Låna från idén om vinglas charm genom att göra lera tekopp berlocker i olika färger och stilar för din nästa tebjudning.