mynewspapers.net

Te gåvor

Te gåvor


Plocka ut den perfekta gåvan kan vara en utmaning. Lyckligtvis finns det ett utbud av te-relaterade produkter som är säker på att behaga den speciella te älskaren i ditt liv. Med en te gåva säkerställa du en underbar te dricka erfarenhet, liksom en present te dricker är att uppskatta.

Teer

Te gåvor


Te kan vara ett självklart val när du väljer en gåva för en ivrig te dricker. I stället för rubrik till snabbköpet och gripa tag i någon låda te, hitta en unik samling av imponerande teer för en enastående present. Ge en provpåse som innehåller en mängd olika typer av te, från svart te att örtteer. Andra samlingar fokusera på variationer av en viss typ av te, som en japansk grönt te sampler. För en gåva som håller på att ge, registrera dem för ett te av månad medlemskap.

Tekanna

Te gåvor


En tekanna gör en underbar gåva för en hängiven te älskare söker en uppgradering eller en individ som har nyligen börjat dricka te. Tekannor kommer i olika former och stilar, vilket garanterar att du kommer att kunna hitta en som passar smaken av mottagaren. Oavsett om det är en gjutjärn tekanna med etniska mönster, traditionell brittisk stil en, en elegant blommig porslin potten eller en snygg, modern Tekanna, mottagaren kommer att se fram emot brygga te.

Rese mugg

För en te dricker som alltid är på språng, gör en Rese mugg en praktisk present. Travel muggar tillhandahålla ett säkert sätt att bära varmt te runt. Bäst av allt, är borta dagarna av tråkig silver rostfria muggar. I stället måste shoppare välja från en mängd olika former, storlekar och stilar av travel muggar. En resa tumlaren eller mugg kan ha bryggt te, innehåller många special travel muggar en infuser, som låter mottagaren brygga te inom hennes nya gåva.

Udda presenter

Te gåvor


Present givare letar efter en unik presentera för deras te aficionado kan plocka från en mängd egendomliga te-relaterade presenterar. Roligt formade muggar, till exempel en hjärtformad teservis, ger en söt sätt att dricka te. Göra en kopp te som ett konstverk med intressanta origami tepåsar som håller te i roliga former, till exempel fåglar. Alternativt, blommande te börjar som en boll, sedan öppnar upp för att bilda ett vackra blomsterarrangemang i te potten.