mynewspapers.net

Tatueringar för kvinnor att döljer magen bristningar

Tatueringar för kvinnor att döljer magen bristningar


Kvinnor avsikt som täcker bristningar på deras magar med tatueringar kommer att behöva konsultera en tatuerare och ta storlek, ålder och läge av området innan man fattar beslut om lämpligt ämne för pjäsen. Ljust tatueringar och bitar som funktionen fin linje fungerar, till exempel porträtt eller bokstäver, bör undvikas, men det finns fortfarande gott om vackra tatuering idéer tillgängliga för kvinnor som vill täcka bristningar på deras magar.

Florals

Traditionella röda rosor, mörkt vinrött dahlior och andra kompositioner av blommor är bra val för kvinnor som försöker dölja bristningar på magen. Fullfärg blommig bitar kan skräddarsys för att komplettera din hudton och organiska form av kroppen medan gömma fula bristningar med djärva färger och feminina detaljer. Helt enkelt välja din favorit blommor och rådfråga en tatuerare om bästa sammansättningen och färger för att dölja bristningar på något område i magen.

Tribal

Tribal tatueringar är bra för dölja bristningar på magen eller någon del av kroppen, eftersom de kan lätt anpassas för att täcka den exakta utrymme som någon vill ha arbetat på. Solid svart eller skuggade symmetriska former kan ändras för att omfatta nästan alla disposition eller bild önskas, och din tatuerare kommer att kunna ge dig råd om den bästa sammansättningen och skuggning stil att dölja stretch märken bästa.

Asiatiska paneler

Traditionella asiatiska paneler eller scener är stora för att dölja bristningar på grund av deras stora och tunga användning av svart skuggning. Asiatiska panel tatueringar berätta ofta en historia om stycke centralfiguren, beroende på dess position, omgivande element och färger. Drakar, koi fisk eller asiatiska gudar i scener som inkluderar lönn löv, vågor, blommande körsbärsträd och andra delar av naturen är populära, och levande färger och svepande talspråket i dessa paneler dölja enkelt bristningar och andra fläckar av en hud.