mynewspapers.net

Tattoo idéer för bästa vänner

Tattoo idéer för bästa vänner


Tatuering har praktiserats i århundraden i olika kulturer, med bläck in i huden med hjälp av olika objekt som stift, pinnar eller knivar. De mönster kvar på huden kan betyda en mängd olika saker som är viktiga för den person som bär dem. Tatueringar för bästa vänner kan visa hur de känner alla andra, och hur stark och varaktig de tror att deras vänskap vara.

På Tattoo

Matchande tatueringar är ett vanligt sätt att symboliserar vänskap. De kan vara allt från en favorit djur till ett symboliskt objekt. Något viktigt att vänskapen själv, eller ett speciellt minne, är också en bra tatuering för bästa vänner, som en häst från en delad kärlek till ridning eller ritning av din favorit blomma. Har dem placerade på samma område av kroppen, som din högra fotled, vänster höft, eller på din handled.

Halverad tatuering

Halvera symboler och att tatuera en bästa vän med hälften och andra bästa vän med den andra, oftast på samma område av kroppen, visar hur du två är komplett först när tillsammans. Halvera ying och yang visar hur vänner gör en hel själ och är söta när de placeras tillsammans.

Symboliska tatuering

Att ha en symbolisk tatuering på båda bästa vänner kan visa din kärlek för varandra, men i subtila sätt. Det innebär också att tatueringar inte behöver matcha, för de kan betyda samma sak men med olika former. Celtic knop eller cirklar, symboliserar evighet och så kan innebära eviga vänskapen mellan en bästa vän. Modifierade peace symboler eller favorit ord i japanska symboler är vanliga tatueringar.

Namn

Har din bästa väns namn tatuerat på du och ditt namn på dem, kan i samma område Visa din kärlek för varandra. Detta kan göras på Svenska eller annat språk för att lägga till en lite mystik i tatueringen. Med kinesiska eller japanska symboler är ganska vanligt för att skapa ord, inklusive namn.