mynewspapers.net

Tårta dekorera kurserOm du har en passion för bakning och en stadig hand, kan du lära dig att dekorera tårtor som ett proffs på nolltid. Även om du har redan lärt mig flera utsmyckning tekniker, kom ihåg att det finns otaliga metoder inte kanske du vet. Nya material och utrustning för kaka utsmyckning skapas varje år, så även en skicklig tårta dekoratör kan lära sig nya färdigheter. Det finns flera sätt du kan delta i kaka utsmyckning klasser.

Kulinariska och handel skolor

Tårta dekorera kurser


Delta i en kulinarisk skola eller yrkesskola är kanske en av de mest grundliga metoderna för att lära sig att dekorera tårtor. De flesta stater har minst en om inte flera kulinariska institut eller handel skolor som erbjuder klasser i kaka utsmyckning. Wilton School av kaka utsmyckning och Konfektyr konst är kanske mest kända Institutet för lärande kaka utsmyckning tekniker. Det ligger nära Chicago, Illinois. Skolan ger eleverna praktisk utbildning och professionell instruktion. På samma sätt erbjuder Emily Griffith möjlighet skolan i Denver, Colorado, en kaka utsmyckning program. I 2011, klassen kostar ca £373 och gav elever totalt 114 timmar undervisning i grundläggande, mellanliggande och avancerade kaka utsmyckning tekniker. Kontrollera med din statens utbildningsdepartementet reda på kulinariska och handel skolor nära dig som erbjuder cake decorating program.

Specialitet butik och Hobby butiker

Tårta dekorera kurser


Ett mer praktiskt och mindre kostsamt sätt att lära kaka utsmyckning stilar och tekniker är att kolla med närmaste hobby affär eller craft supply store. Många av de större butikskedjor anlita proffs att undervisa workshops på kaka utsmyckning. Dessa workshops kan bara pågå en timme eller två, men de är gratis eller billig. Du kan betala för material eller utrustning, men kostnaden är mycket mindre än deltar en sekundär pedagogiskt program. Wilton School av kaka utsmyckning och Konfektyr konst (se ovan), också erbjuder klasser i hela landet på hobby och specialitet butiker såsom Michaels eller Hobby Lobby. Kurser erbjuds under hela året och alla instruktörer är utbildade i Wilton kaka utsmyckning metoder.

Online-kurserOm det finns ingen kaka utsmyckning kurser som erbjuds nära nog för dig att delta, kanske är online-lärande ett alternativ värt att undersöka. Vissa kurser är mycket grundlig och mycket billiga. Välj noga och vara säker på att du väljer ett välrenommerat företag eller företag att ta dina klasser från. Blivande studenter bör granska den institution som erbjuder klassen för att lära sig om accredation och undersöka instruktörens professionell historia och certifieringar innan du ansöker om att ta en online-klass. Universell klass, en online läroanstalt, ger en introduktion till Cake Decorating klass som innehåller video instruktion, skrivit åhörarkopior och föreslagna läroböcker. I 2011, studenter betalat maximalt £39 och fick sex månader att avsluta kursen. Universell klass har andra kaka utsmyckning kurser tillgängliga också.

Selfen-Instruction och korrespondens

Ett antal företag, inklusive Wilton School av kaka utsmyckning och Konfektyr konst, erbjuda video och boka instruktion som studerande skall lära sig i sin egen takt. Självstudier är ett utmärkt alternativ för upptagna människor. Du kan välja tid och mängden material att täcka och ta så lång så måste du lära dig tekniker. Du kan också titta på korrespondenskurser i kaka utsmyckning från välrenommerade sekundära utbildningsinstitut som Harcourt lärande. Dessa korrespondens skolor erbjuder video och lärobok undervisning som ger dig online-stöd och tillgång till din instruktör via e-post, telefon eller video konferens att lära dig kaka utsmyckning metoder. Din statliga institutionen för utbildning kan ge dig en lista på ansedda skolor att kolla med.