mynewspapers.net

Tapet gränsen & inredningsidéer

Tapet gränsen & inredningsidéer


Hänga tapet gränsen för att omedelbart liva upp tråkiga väggar. Om du dekorerar på en budget, Använd en gräns, snarare än all-over tapeter, för att uppdatera ett rum. Förbättra neutral-färgade väggar med livfullt färgade eller dekorativa kantlinjer. Använda en tapet gränsen för att knyta ett rum inredning stil eller färgsättning tillsammans. Gränser kan också användas för att tona ner utseendet på upptagen väggar eller för att avgränsa flera vägg färger eller Bakgrund Stiler.

Accent ett tak

Skapa en illusion av högre tak med en Dekorativa tapet gränsen. Häng en kantlinje direkt under taket. Använd en seashell-mönstrad kant till accent mjuka turkosa väggar i ett beach-tema sovrum. Plats en grön, lavendel, rosa och ljus gul Blommig mönstrad gränsar mot en vit vägg i en trädgård-inspirerade utrymme. Du kan också använda blommor gränsen för att komplettera vit och grön randig tapet för en fräsch stil.

Tapet avdelare

Använda en vanlig gräns dela upp två olika tapetmönster. För en nautisk titt, hänga en marinblå kant runt centrum av rummet, som påminner om en stol räcke, att separera blå-vit randiga och röda ankare-mönstrad tapet. Gå sofistikerade och separat svartvit, toile-mönstrad och randig tapet med en svart ram.

Markera en dörröppning

Trimma kanten av en dörröppning med en ram för ett dekorativt utseende. Om ditt vardagsrum har vanlig vit eller taupe väggar och trä dörrar och hänga en jordnära-färgade tapet gränsen för en rustik look. Välj en bränd orange, salvia grönt, skinande guld eller mustiga röda blad-mönstrad gränsen utifrån rummets färgsättning.

Fönstret Trim

Om ditt sovrum eller vardagsrum windows har oinspirerat vita rullgardiner eller nyanser, accent dem med iögonfallande tapet gränsen. Hängande en kantlinje kan vara mindre kostsamt då köpa gardiner. För ett rum med neutrala väggar, lägga till en färg pop med en gul eller grass grön kant. Förbättra ett natur-tema rum genom hängning färgglada fågel eller dragonfly-mönstrade kantlinjer runt Fönstren.