mynewspapers.net

Tänder Gag gåvor

Tänder Gag gåvor


Gag presenter är alltid bra för ett skratt och några kan vara mycket underhållande. Olika typer av falska tänder gör för en bra gag gåva eftersom när någon sätter dem i sin mun, de ser helt annorlunda, att inte tala om roliga. Det finns massor av roliga och falska tänder på marknaden för att göra den perfekta gag gåvan.

Billy Bob tänder

Billy Bob tänder blev en sensation när folk började plocka upp på bilen stannar och kostym butiker. Falska tänder och tandkött är en ett stycke objekt som du placerar över dina övre tänder. Det ger intryck av fruktansvärt ruttet, fördelade tänder med ett stort överbett. När någon sätter i en uppsättning av Billy Bob tänder, är skratt noga med att följa. Det finns en mängd olika dessa tänder, inklusive "Betty Bob tänder" för flickor, och andra som har tomma utrymmen, så det ser ut som en tand saknas.

Skallrande tänder

Tjattrande tänder är en långvarig gag gåva. Tänderna har en stängningen knapp i ryggen och efter några varv, fastställs tänderna och titta på det prat. Det gör en stor leksak att sätta på någons skrivbord på arbetet och ofta ser du en uppsättning tjattrande tänder i en tandläkarpraktik för barn att leka med medan de väntar. Tänderna har ögonen på för att göra det ser ut som en kvittrande ansikte.

Guld eller svart tand

Ibland är allt du behöver en tand att ändra din hela utseende. Andra falska tänder som är bra skämt gåvor är ett enda svart eller guld tand. Du placerar det över en av dina riktiga tänder och det kan användas på en av de främre eller sida tänderna. Svarten tand direkt gör du ser ut som du hade en faller ut och det guld-en är bara kul att lägga till för något annat.

Framtänderna napp

Framtänderna napp får dig att se ut som om du har mycket stora framtänderna med en ännu större överbett. Det är en napp som har två falska tänder fäst på framsidan. Nappen kan faktiskt användas för ett barn och gör barnet ser lustiga på samma gång. Nappar också göra en stor gag gåva för en vuxen. Placera bara nappen i munnen och omedelbart måste människor skrattar.