mynewspapers.net

Tandem cykel Presenttips

Tandem cykel Presenttips


Tandem cyklar är avlånga cyklar med två platser, en bak de andra och två uppsättningar pedaler, så att två personer kan cykla tillsammans och arbeta tillsammans på en cykel. Tandem cykel gåvor är en bra idé för par, barn eller cykel entusiaster. Om du vill få någon i ditt liv en tandem cykel-tema gåva, kan lära sig några kreativa idéer hjälpa.

Hans och hennes

För ett par som älskar att cykla tillsammans, är en idé en tandem cykel med hans och hennes platser. Du kan ha en plats målade blå och den andra rosa. Måla hans och hennes på pedalerna av cykeln. Eller har en korg på varje uppsättning av styret, en märkt hans och en henne.

Bröllop tema

För ett roligt bröllop idé, gör en brud och brudgum märkta tandem cykel som de kan cykla till eller från ceremonin. Dekorera cykeln med traditionella plåtburkar på slutet, spets, band och blommor. En annan idé för en bröllopstema tandemcykel närvarande är en tandem cykel cake topper med brudgummen och bruden rida den.

Barnens personliga cykel

Om du har två barn som kommer att använda cykeln, framhäva varje säte med en av deras namn. Du kan låta barnen välja färger och framsidan av cykeln kan målas till färgen på en barn smak, med tillbaka cykeln på färgerna väljs av andra barnet.

Tandem cykel tårta

En tandem cykel-formad kaka kan vara en rolig närvarande för att ge för ett par firar ett jubileum eller engagemang. För detta får du en professionell bagare för att skapa formen. Dekorera cyklister på tårtan för att likna det lyckliga paret för en söt behandla att fira en milstolpe i livet tillsammans.

Antika cykel

Antika tandem cyklar kan fungera som vacker inredning för utanför runt ett hem, på en uteplats eller på displayen i hemmet. Antika tryck av tandem cyklar är en annan idé för en vintage look. Sök via lokala antika butiker eller återvunnet ens Cykelaffärer.