mynewspapers.net

Tältet idéer för barnkalas

Tältet idéer för barnkalas


Att ha ett barnkalas i ett tält ger dig möjlighet att använda over-the-top dekorationer som inte kanske är möjligt i ditt hem. Barnen kommer att njuta av nya i inställningen tält och föräldrar kommer att uppskatta en plats som håller partiet röran som finns till ett visst område utanför huset. Har parten i ett tält också ger dig möjlighet att dela upp utrymmet som behövs för partiets verksamhet. Välj ett parti tema och bli kreativ med dekorationer.

Sleepover part

Ställa upp ett stort tält för en stor sleepover part. Dela upp tältet i äta, spela och sovutrymmen. Tillhandahålla hand våtservetter eller desinficerande handgel i matplatsen så att barnen kan få sina händer rena innan du äter. Ställa in en film screening område och Visa ditt barns favorit film eller en film med till fest tema du har valt med ditt barn. Använd film-projektorn med ett multiplayer spelsystem för storbilds-kul. Belysa en tydlig väg inne på toaletten för barn. Ge part gästerna små ficklampor som en part tjänst. Hålla extra kuddar, sovsäckar och pyjamas i handen. Tilldela en ansvarig vuxen att övervaka och sova utomhus med barn för yngre sleepover barnkalas i tält.

Holiday parterna

Tälten finns i en mängd färger och former. Välj form och färg närmast relaterade till tillfälle i fråga. För en fjärde juli parts är ett rött, vitt och blått tema perfekt. Dekorera insidan och utanför tältet. Istället för att köpa dekorationer, Visa ditt barn hur man skapa hemgjorda dekorationer för tältet. Lär part gäster hur man gör konst och hantverk som du kan använda för att dekorera tältet; Låt dem tills det är dags för dem att gå hem. För självständighetsdagen visar firandet barn hur man gör ett stort fyrverkeri målning tillsammans genom att lägga ut en stor svart pappersark och lätt regn det med färgglada färger. För en St Patrick's Day firande, låt barnen måla lerkrukor grön och plantera dem med klöver. Råda föräldrar före tid att klä barnen i gamla kläder eller ta en färg shirt. Ge extra färg tröjor för att skydda barnens kläder, bara i fall.

Födelsedagskalas

När du planerar en födelsedagsfest, dekorera tältet i ditt barns favorit färger. Ordna områden för tårta, spel och presenter. För att partiet är i ett tält, kan du spela aktiva spel som inte är lämpliga för i huset. Tänk på ditt barns favorit spel och antalet barn som går i partiet; Välj två till fem spel, på längden på din fest. Välj ditt barns favorit djur för en variant på pin svansen på åsnan. Håller en stora, öppna utrymmet i tältet för detta ändamål, och du slipper oroa dig ögonbindel barn kör in i något och skada sig själva. Ett tält är också ett bra ställe att låta barn slå en piñata. När den exploderar överallt, finns det ingen chans att flygande objekt bryta alla husgeråd.

Temafester

Bli kreativ och dekorera tältet tematiskt. Tänk om ditt barn gillar, ogillar och hobbies och tid på året när festen kommer att äga rum. Om din lilla flickan älskar cowboys, gå västra. Om din tonåring drömmar att gå till Italien, dekorera tältet med bilder av kända platser i Italien och tjäna hemmafixare pizza eller pasta rätter. Använda part favörer, mat, dekorationer och även musik för att kommunicera ditt tema. Med yngre barn, ge en mängd olika tema-relaterade klä upp kläder och låt barnen leka låtsas i tema miljö du har skapat. Med äldre barn göra tema-relaterade spins på traditionella sällskapsspel som Pictionary eller charader.