mynewspapers.net

Tältet hantverk för barn

Tältet hantverk för barn


Barn i alla åldrar är fascinerad av tält. Både pojkar och flickor lika gärna spela i tält och de älskar också att göra miniatyr tält för deras leksaker. Ett par bitar av möbler och en bra fantasi handlar om allt för att komma med några bra idéer för att göra ett tält.

Filt tält

Ett par stolar och ett par filtar eller lakan är alla de varor som du behöver för detta tält hantverk. Placera två stolar rygg mot rygg och några fot ifrån varandra. Drapera en filt eller ett exemplar över ryggen på stolarna och du har ett tält. Lägga till lite fler stolar och fler filtar och lakan och du kan ha en noggrannare tält. Du kan även skapa flera rum i tältet. Skapa original konstverk för väggar genom att rita på papper och använder tejp för att säkra ritningarna till filtar eller blad.

Kartong tält

Stora kartonger göra stor inomhus tält. Kylskåp lådor kan vara lite svårt att transportera, men när du har en hemma, det gör en stor tält och gömställe för små. De kommer att spendera timmar på att spela i sitt nya "hem". Låt dem ta deras kritor eller vatten färger och dekorera sina hus precis som de vill. Många gånger hushåll sällskapsdjur kommer att njuta av den nya leksaken, också.

Klädstreck tält

Om du har en utomhus kläder linje, har du redan ramen för ett bra tält. Drapering filtar och lakan över linjerna är allt som behövs. Mattor också göra bra väggar och ett tak för din utomhus tält. Du kanske vill använda några kläder stift för att hålla material på plats, men många gånger kommer inte detta vara nödvändigt eftersom vikten på filtar är oftast tillräcklig. Jazz upp tältet med hjälp av gamla lakan som kan på-färgade och inredda.

Leksak tält

Ibland kan vilja barn göra tält i mindre skala. Efter alla kanske sina dockor vill campa, alltför. Mindre kartonger kan användas för en leksak tält. Bara dekorera utsidan med markörer, färg eller kritor. Barnmöbler kan vara draperad för att skapa ett tält för barnen och deras leksaker att ha en snabb travet depåstopp eller en tebjudning.