mynewspapers.net

Tall Rose Bröllop höjdpunkten

Tall Rose Bröllop höjdpunkten


Rose har länge varit en symbol för kärlek och romantik, och är en blomma många brudar och brudgummar vill att funktionen i deras bröllop. En lång rosa bröllop höjdpunkten kan lägga till en extra lockelse och höjd till någon mottagning. Utöver att placera rose i en hög vas, kan bröllopsplanerare skapa höga underwater, topiary eller kandelabrar hörnstenarna införliva rose.

Hög vas och rosor

Ge varje bord på mottagningen lite höjd med en hög vas och ros mittpunkten. Plocka en vas som passar temat för ditt bröllop. Glas eller kristall vaser matchar nästan alla tillfällen och du kan lägga färgade stenar eller stenar längst ner i vasen att införliva andra nyanser. Se bara till att vasen är tunn nog att det inte kommer att blockera vyn av gäst sitter över bordet från varandra. Bestämma vilken färg rosor du vill har och begära dem som långa skaft. Du kan även blanda i andra blommor och filigran, som hortensior eller pilgrenar.

Underwater Rose mittpunkten

I stället för med dina rosor blommar utanför vasen, försök att dränka blommorna i vatten för en intressant tall mittpunkten. Hitta en lång vas, antingen runda eller fyrkantiga, som är tillräckligt bred för att passa rosor av den. Klippa rosorna på varierande längder och knyta dem ihop längst ner på buketten med ett gummiband. Knyta en liten vikt med gummibandet att hålla blommorna förankrad när du placerar dem i vasen och fylla upp det med vatten.

Ljusstake med rosor

Införliva några ljus till din höga ros stommen med en Kandelaber. Dessa höga Ljusstakar kommer ofta med en liten hållare för en bukett av blomma mitt i sin utsträckta armar som håller ljus. Välj vilken färg rosa du vill ingå i denna central och ordna dem i det angivna området. Se bara till blommor och blad är inte nära någon av de candles lågor.

Rose Topiary mittpunkten

En topiary är gjord av växter eller blommor som är skulpterade till en definierad form. En gemensam formklippta stil funktion en stam med en stor rund buske eller blombukett på toppen, som ett litet träd. En florist bör kunna göra en ros topiary som kan stå som en lång central på ditt bröllop. Det finns också konstruktioner gjorda av silke blommor kan köpas online i olika färger. Mitt Party Planner erbjuder ros topiaries i rött, rosa och vitt.