mynewspapers.net

Taggiga frisyrer för män

Taggiga frisyrer för män


Taggiga frisyrer för män har varit populära sedan 1970-talet, när punk introducerade en aggressiv stil. Spikar är ett sätt för moderna män att experimentera med grundläggande hårstyling på kort hår. Du behöver inte många stylingprodukter att underhålla denna typ av utseende, utöver en eller två som ger håll. Uppvärmda verktyg är också onödiga. De flesta riktigt bra taggiga stilar beroende av att ha en lämplig klippa under.

Punk

Taggiga frisyrer för män


För klassiskt taggiga hår behöver du inte leta längre än punk. En brittisk rörelse på 1970-talet, punk var mindre om mode än politik och musik. Punkare bar ett utilitaristiskt utseende, ofta klippa sina egna hår, som skulle då bära bud upp. Ursprungliga punks ofta såg rörigt, mer än taggiga men detta var första gången som hår gjordes aktivt att stå upp och sticka ut på ett ovårdade sätt.

Mohikanen & liberty spikar

Taggiga frisyrer för män


Från 70-talet punk scenen, kom de klassiska dramatiskt taggiga stilar som vi förknippar med eran, som mohikan. För detta, allt var klippt men en tror remsor av hår från framsidan till baksidan. Remsan var sedan spikade upp fast. Liberty spikar inblandade vrida och dra en hel hår i långa, spetsiga toppar över hela huvudet. Båda dessa stilar behöver du en kam och några starka håll gel och hårspray att få håret att verkligen sitta upp på en skulptural sätt. Ursprungliga punkare kanske väl trodde ingenting att använda lim för att skapa dessa ser ut. Båda stilarna var populära i 1980-talet och ofta färgade livfulla färger.

Emo

Taggiga frisyrer för män


Emo mode nedskärningar kännetecknas av en asymmetrisk fringe. Hår är tungt lager och rätas ut för att få de karakteristiska taggiga ändarna. Emo framkallade från 1980-talet post-punk scenen, som kallas så på grund av känslomässiga prospektering som denna musik uppmuntrade. Som det utvecklats till en tonåring mode kult så mycket som en musikalisk rörelse, blev att upprätthålla en iögonfallande emo frisyr mycket viktig för många anhängare. Några kortare emo stilar är underskred eller lager nära hårbotten på ena sidan. Styla dessa genom att räta ut de långa lagrarna i hängande poäng och sedan använda vax för att få kort lagren sitta i spikar.

MainstreamTaggiga mainstream stilar är ett sätt att tillföra lite mer ungdom, personlighet eller roliga i en vanlig längd skära. Detta är bra för män som vill göra ett uttalande med håret, utan att gå över toppen. Moderna taggiga stilar också bidra till att undvika formaliteten i en traditionell slätade ner kort stil eller trendiness av en mod skära eller shag stil. Oftast är klippt kort lager, som klippt som kort runt ryggen och sidorna som önskas. Du kan sedan försiktigt spike upp upp med vax eller spackel. Dessa bo följsamma, vilket hjälper dig att upprätthålla stadga och separation som du kan ordna om eller städa hela dagen.