mynewspapers.net

Tåg hantverk för barn

Tåg hantverk för barn


Många små barn, särskilt pojkar, spendera timmar på att spela med tåg uppsättningar och ofta bär denna fascination för riktiga tåg. Barn i alla åldrar kommer att njuta av att göra träna hantverk från grundläggande hantverk leveranser. Dessa hantverk kan sättas på displayen, ges som present eller ens spelat med om de är tåliga nog.

Godiståget

Barn älskar godis tåg eftersom när de är trött på att spela med dem, de kan packa upp godis och äter dem. Typerna av godis i en Godiståget kan variera, men de bör alla slås och kan omfatta rullar med små runda godis, små förpackningar av tuggummi, choklad, taffies eller karameller. Godis kan sedan kombineras på något sätt att skapa en motor och bilar, alla är anslutna med en sträng eller ett band. Varje bil på tåget bör ha en bas av ett paket tuggummi eller rulla runda godis, hårda runda godis som hjul och andra godis som dekorationer. Äldre barn kan använda en limpistol för detta projekt, men yngre barn bör använda hantverk lim eller ha en vuxen lim med en limpistol.

Återvinningsbart avfall tåg

Barn kan bygga ett tåg från föremål hittades i en papperskorg. Detta hjälper dem att lära sig vikten av återanvända hushåll material. Barn kan måla små lådor, flaskor, lock och burkar i olika färger och limma dem alla tillsammans med varmt lim eller hantverk limma för att göra ett tåg.

Toalettpapper rullar tåget

Toalettpapper rullar utgör en bra bas för ett tåg och bilar. Motorn består av en horisontell toalett pappersrulle och hälften av en rulle som limmas på vertikalt som rök stack. Varje bil är gjord av en horisontell toalett pappersrulle med registerkort eller konstruktion papper rektanglar limmade på varje sida av det att göra väggarna i bilen. Barn kan också klippa ut papper cirklar för hjul och limma dem till motor och bilar.

Papper tåg

Ett grundläggande papper tåg är ett av de enklaste typen av tåg ett förskolebarn kan göra. Barn börjar med cirkel och rektangel former av olika storlekar som skärs ut från konstruktion papper. När alla formerna skärs ut, kan de använda dem för att bilda ett tåg. Till gör så, kan de använda limstift förse dem en kontrastfärg konstruktion papper. En annan idé för att göra ett papper tåg är att spåra ett barns arm och hand på en bit papper, går runt handen med fingrarna tätt tillsammans som en vante. När bitar skärs ut, handen blir motorn och armen kan skäras i bitar för att göra bilarna.