mynewspapers.net

Taco Bar idéer

Taco Bar idéer


En taco bar kan vara en av de enklaste sätten att underhålla en publik på petig med maten och serverar hälsosam mat. När betjänar en taco bar för en casual part, kan maten presenteras i en lång rad, vilket skapar ett jämnt flöde för gäster att välja precis den mat de tycker om att klä tacos och välj sida rätter att balansera måltiden. Tacos kan vara kladdigt att äta, så har en stor hög med servetter i slutet av raden servering är något dina gäster kanske uppskattar.

Tortillas

Lägger ut ett urval av majs taco skal och mjöl tortillas. Vissa människor har bestämda inställningar om dessa. Om du vill spara pengar, kan du skapa din egen taco skal genom att steka en sida av en corn tortilla i taget, Använd tång för att vika andra sidan direkt över del i pannan, att skapa luckan i tortilla. Stek andra sidan med hjälp av samma teknik. Dränera tortilla skal för att minska fettet genom att balansera den öppna sidan av skalet på hushållspapper.

Kött

Kyckling, fläsk och nötkött är de vanligaste köttet fyllningarna för tacos. Fint smulade malet kött är snabb att stek och krydda med taco kryddor som innehåller salt, Chili peppar, spiskummin, oregano och paprika. Vissa människor skiva biff tunt och stek den snabbt, eller laga en stek och skiva den. Fläsk stekar kan lämpar sig för tacos och bakas långsamt i ugnen eller placeras i en långsam spis. Tärnad kyckling fungerar bra för en taco bar och många människor placera vita och mörka köttet i separata skålar skjuta till matpreferenser av gäster. Vissa kockar använder mexikanska gnuggar eller kryddor vid matlagning eller bakning kött för tacos. Kött som serveras på en taco bar måste hållas vid temperaturer över 60 grader C att avvärja bakterietillväxt.

Mejeri

Osten för tacos varierar från familjen cheddar, Monterey jack och queso fresco--en vit, smulad ost. Äldre Monterey jack ger en skarp smak och vissa typer av denna ost innehåller tärnad jalapeño cheese, lägga värme till osten. Det enklaste sättet för människor att använda ost på tacos är för att servera den strimlad i antingen böter eller medium strimla. Några gäster kanske gillar att toppa tacos med gräddfil, finns i regelbundna eller reducerat fett versioner.

Grönsaker

Tärnade grönsaker lägga smak till tacos och inkluderar tärnade tomater, söt och varm paprika, tärnad vit eller röd lök och lök, strimlad Isbergssallat eller romaine sallad och jicama, rotknölar, något söt, skarp grönsak. Tärnad avokado eller guacamole par väl med tacos. Tärnad zucchini, sommar squash och svarta oliver också lägga till en smak och textur tacos. Såser och salsas lägga extra frukt och grönsak kryddor för tacos. Att ha en mängd av dessa kryddor med olika värme kan tillfredsställa någons smak. Arrangera eller märkning såser med avseende på värme är en bekvämlighet som många gäster kommer att uppskatta.

Sidor

Ris och bönor är en stapelvara när betjänar en taco bar. Kockar kan tjäna dessa rätter som hemlagad eller få dem från en livsmedelsbutik eller mexikansk restaurang. Hemmagjord spanska ris använder tärnade tomater, tärnade chili och lök, smaksatt med chilipulver och salt. Bönorna är lätt att göra genom blötläggning pinto eller svarta bönor över natten och matlagning dem tills den är mjuk och mosa, lägga lite fett, även om detta inte är nödvändigt. Många människor smält ost över bönorna. Håll det ris och bönor varm genom att servera dem i isolerade behållare eller långsamma spisar.