mynewspapers.net

Tack presenter till kunder eller medarbetare

Tack presenter till kunder eller medarbetare


Titta på någons ansikte lyser upp när du ger dem en gåva är en present i sig själv. Att få gåvan rätt kan vara svårt, men med lite tid, trodde och forskning, du kan få det rätt för det mesta. Tack presenter behöver ytterligare ersättning som du vill att personen att veta hur mycket han är uppskattade och att du noga har övervägt din gåva.

General presenter till kunder

Köpa presentreklam kan skapa en win-win situation genom att kunden får en användbar artikel som också annonserar din produkt eller tjänst. Det finns många bulk köp objekt som kan ges till dina kunder som tack yous för sin verksamhet, inklusive muggar, pennor, nyckelringar, flash-enheter, tote påsar och glasunderlägg.

Särskilt tack presenter till kunder

Ger särskilda kunder en rabattkupong eller, beroende på din produkt eller tjänst, ett gratisprov eller gratis antal minuter av din tid. En mer individuell gåva, som en Spadag eller låda vin, kan uppskattas av särskilt viktiga kunder. överväga att ge sådana klienter en läderportföljer eller dyra penna. Har en kalender med klientens namn med annorlunda på varje sida. Varje månad, kommer att din kund vända blad för att se hennes namn skrivna i sand eller utspridda i blad, samt din logo och budskap.

Medarbetare i stora företag

När du arbetar i ett stort företag, kan det vara svårt att lära känna dina medarbetare väl. Dock om de stannade sen och hjälpte till med en stor order eller uppnått högsta antalet försäljningar i bolaget, kallas sedan ett särskilt erkännande för. Denna gåva behöver inte vara dyrt men det måste visa att en tanke har lagts in i den. När de söker en tack gåva, kan att ha en uppfattning om individens intressen hjälpa. Medan en bonus är alltid uppskattat, har några mer personliga idéer svårt att få biljetter till en lokal fotbollsmatch, teaterbiljetter eller en måltid ut för två på en exklusiv restaurang.

Medarbetare i mindre företag

I mindre företag, är du redan bekant med de flesta av dina medarbetare så är det lättare att välja en gåva. För chokladälskare, skulle en samling av tryffel eller handgjorda praliner tas gärna emot, medan en Spadag skulle gå bra med många människor. Mindre gåvor kan vara parfym eller aftershave; även om blommor kan tyckas vanliga, uppskattar många kvinnor en vacker bukett. För en medarbetare intresserade av teknik, skulle den senaste gadgeten inte gå galet.