mynewspapers.net

Tack bröllop presentidéer för föräldrar

Tack bröllop presentidéer för föräldrar


Tack bröllopsgåva är ett bra sätt för en bruden och brudgummen att uttrycka hur mycket de uppskattar deras föräldrar, både för att hjälpa dem att planera sitt bröllop och för att höja dem. Det finns många alternativ för skräddarsydda presenter så du kan berätta för dina föräldrar hur mycket du älskar dem och tacka dem för deras stöd.

Anpassade Picture Frame

Anpassad bildramar är ett vanligt sätt att visa dina föräldrar dig uppskatta dem efter din bröllopsdag. Ramen kan ha en bild på dig och din make på din bröllopsdag, eller en bild på dig med din förälder eller föräldrar. Anpassade tavelramar är ofta gjorda av vägda glas, och du kan välja för att ha en graverad dikt emot ditt fotografi, att uttrycka din tacksamhet.

Personliga släktträd

En personlig, graverade släktträd kommer att visa hur mycket du uppskattar din familjeband. Detta är en särskilt känslomässiga present från en brud till sin familj som hon går vidare och tar ett annat efternamn. Släktträd kan graveras in i mässing eller nickel plating, sys in i en quilt eller tryckt på en keramiska plattan.

Individanpassade näsduk och kolv

Två gemensamma tack bröllop presentidéer för föräldrar är broderade näsdukar för mödrar och graverade kolvar för pappor, eller vice versa. Näsdukar kan ha ett speciellt budskap broderad, som ett personligt tackbrev till din förälder eller en stock tack dikt för mamma eller pappa. Kolvarna kan ha dina föräldrars initialer graverade på sidan, eller ett kort personligt meddelande tack.