mynewspapers.net

Tablett press instruktioner

Tablett press instruktioner


Använda en tablet press är mer av en konst än en vetenskap. Många faktorer måste samlas i precis rätt sätt att producera en ren, välformade tablett. Om något är avstängd, kan du få smulig, fläckig, strimmig, missbildade eller felaktigt viktade piller och tabletter. I sanning, varje tablett tryck är olika och framgång betyder att bekanta sig med de särskilda vanor och egenheter av pressen på som du arbetar. Gå genom variablerna för att du har din tablett tryck korrekt set-up kommer att säkerställa en kvalitetsprodukt. Förväntar oss en liten prova dock vid varje tidpunkt.

Instruktioner

• Rengör dina hopper och feeder mekanismer att befria dem av skräp eller blockeringar. Testa dem sedan med ett vanligt puder så de ger korrekt, även flöde. Tryck på din Tablet PC fungerar endast när pulver in pressen på en jämn och konsekvent sätt. Du kan behöva justera hur dessa bitar passar in i pressen och justera deras balans för att förbättra flödet.

• Kontrollera din maskin villkor. Den upp och ner trycket under belastning skall vara inom 0.003 inches av inställningen på en mew tablet dö. Också kontrollera trycket rullar och cams ska säkerställa att de är i gott skick. Detta är viktigt att en korrekt tryck.

• Testa din punch arbetslängd så är det inom en en-tusendels tum. Detta är den typiska tolerera en nya die casting verktyg. Kör maskinen för att se till varje punch faller med parametrar före en faktisk produktion springa.

• Ange din feeder att köra på en långsam inställning. Ditt bästa resultat bryta ner några bitar och granulat i ditt pulver kommer från mataren spottar långsamt och konsekvent vilket skapar grundlighet.

• Upprätthålla en konstant flöde nivå i din behållare. Mängden pulver i tratten påverkar huvudet tryck, vilket är till stor del ansvarig för riktigheten av tablet vikt. För att undvika variation i vikt, måste du därför undvika variation i hopper innehåll.

• Ställ in avståndet mellan mataren och tabellen dör blir mindre när ditt pulver består av små partiklar och längre när den innehåller stora granulat. Dock om pulvret är vaxartad eller fuktig, kan du bara behöva experimentera tills du får det rätt.

• Välj en lämplig fyllning-cam för tablett du vill skapa. Använd en grunda en för tunn piller och en djup för fästingen tabletter. Fyllning-kammar möjliggöra flykten av pulver spill under faktiska press rörelsen och det måste finnas tillräckligt utrymme för detta.

• Ändra skrapa bladet om det ser Matt eller sliten. Om skrapan inte städa bort löst pulver och rester, kan hela ditt system säkerhetskopiera. Dessutom kommer att en krånglande skrapa blad påverka konsistens och vikten på dina tabletter.

• Fungerar per tillverkarens specifikationer. Vissa maskiner kräver att du manuellt driva ett tryck på spaken för varje tablett bildade. Andra--särskilt maskiner används i storskalig produktion--fungerar automatiskt när du har alla variabler anges. Det verkliga arbetet är att se till att allt är på plats för pressen att ge rätt resultat.