mynewspapers.net

Tabell mittpunkten idéer med röda rosor

Tabell mittpunkten idéer med röda rosor


Klassiska symboler för skönhet, kärlek och romantik, röda rosor är traditionella mittpunkten för bröllop, årsdagar och andra romantiska kvällar. När kompletteras med sprayer av pärlor och kristaller, de utstrålar finess och elegans samtidigt, i kombination med rosa rosor och baby's breath, de förkroppsligar mjuk romantik. Blanda rosor med både blommor och icke-blommig element för att skapa intressanta och dynamiska hörnstenarna som förbättrar din övergripande inredning.

Helt enkelt rosor

Om de övergripande blommar eller tight klasar av rosenknoppar, när den används ensam, skapa rosor skarp och slående hörnstenarna. Blanda rosa, gult, orange och magenta rosor med röd för Semi-formella bröllop eller födelsedagar, och använda kombinationer av röda och vita rosorna för jubileer eller bröllop. Den glädje och ungdomlig passion representeras av lysande orange och rosa rosor gör dem lämpliga för casual frågor, medan den renhet, heder och vördnad förknippas med vita rosor gör dem ett mer sofistikerade val. Komplettera de rika nyanserna av djupa röda knoppar med mjuk lavendel-tonade rosor eller flerfärgade blommor; lavendel rosor symboliserar förtrollning och är idealiska för förlovning parterna.

Rosor och andra blommor

Delphinium, ranunculus, pioner och tulpaner blandas utan ansträngning med röda rosor till explosioner av färg och konsistens. Baby's breath och rodna rosa rosor mjuka djupt röda blommor, exotiska skönhet medan anemoner eller kallor lägga till romantiska tjusningen. Stil blommor lång formklippta åtgärder för ett djärvt uttalande, eller ett formulär i låg kluster av rosor accentueras med andra blommor att låta samtalet vid bordet.

Rosor och icke-blommig element

Accent röda rosor med svarta och vita fjädrar, påfågel fjädrar, sprayer av pärlor och klara kristaller för en glamorös arrangemang som kommer att blända gäster. Blanda levande rosor med röda fjädrar och rosenknoppar av röda hornet eller utsäde pärlor av olika texturer som återstår monokromatisk och enhetlig färg. Blossoms stil från fjädrar, origami eller vintage tyg behålla utseendet på en all-blommiga arrangemang med överraskande överklagande.

Kombinera element

Blanda rosor, andra blommor och icke-blommig bitar för att skapa dynamiska hörnstenarna med olika texturer och stilar. Kombinera rosor med guld och silver smycken för en semester bröllop, eller använda äpplen, kanelstänger och krysantemum för höstens arrangemang. Skapa pomanders av tätt packad rosor accentueras med fjäder fjärilar och kolibrier för ett natur-orienterade bröllop. Skapa en snygg färg trio hjälp röda rosor, svart pärla sprayer och vita anemoner, eller blanda grädde rosor med rosa och brons kallor och gold crystal sprayer för ett arrangemang av varma toner. Experimentera med olika färgpaletter beroende på händelsen och läge, och inkluderar nyckfull icke-blommig element eller blommor med rosor för en ekologisk och charmiga centrum.