mynewspapers.net

Tabell livsmedel idéer för en 11 månader gammal Baby

Tabell livsmedel idéer för en 11 månader gammal Baby


Ett spädbarn förmåga att äta fast föda, som allmänt förekommer på någonstans från 6 till 10 månaders ålder, öppnar upp en värld av kulinariska möjligheter för både föräldrar och barn. En 11-månaders bör vara redo för tabell mat, och utmaningen för föräldrarna är att komma med mat som är god och näringsrik.

Införa tabell livsmedel

Plockmat, även kallad tabell livsmedel, bör introducerade en i taget, med nya långsamt till check för eventuella allergiska reaktioner. Det finns en god chans ditt barn vill leka med maten--så låt honom. Att låta ett barn att lukta, smaka och experimentera med mat kommer att öka sannolikheten att upplevelsen är ett positivt. Några bra val är att börja med styckade bitar av banan eller mjuka päron eller lagom stora kuber av ost.

Tabell mat Tips

Om ett barn inte gillar ett visst livsmedel när det introduceras först, försök igen vid ett senare tillfälle, eftersom babykläder smak förändras ständigt. Andra livsmedel som kan prövas innehåller avokado, lätt rostad bröd och spannmål som Cheerios eller svälld ris. För att säkerställa att hala kappa livsmedel såsom avokado och banan bo från golvet, dem i fint krossad spannmål pulver att göra dem lättare att plocka upp och hålla fast vid.

Med hjälp av redskap

Som spädbarn blir bekvämare med matar sig, låt dem försöka använda en liten plastsked. Några bra mat inkluderar att börja med yoghurt, äppelmos och mosade sötpotatis. Den största nackdelen så här långt är potentialen för röran, så föräldrar oroliga dyra mattor eller andra golv blir befläckade med att morgonens frukost skulle vara klokt att fastställa en plastfolie lättare att genomföra saneringen.

Experimentera och utforska

Som ditt barn blir vana vid att äta olika sorters mat, utöka barnets gom genom att införa nya smaker. Med 11 månaders ålder, barn kan vara redo att prova några kryddor och annan smak kombinationer, som en kyckling curry pasta bevattnas med parmesanost eller ens en mini smörgås bestående av färskost och bananer. En sak att komma ihåg är att en 11-månaders barn bör ta mellan 750 och 900 kalorier per dag, och hans kost bör innehålla massor av järn och kalcium.