mynewspapers.net

TABC lagstiftning om en dörrvakt i Texas

TABC lagstiftning om en dörrvakt i Texas


Texas alkoholhaltiga dryck kommissionen (TABC) reglerar och politiken distribution och försäljning av alkohol i Texas. En lag brottsbekämpande enhet separat från lokala och statliga polisen, TABC övervakar barer, restauranger, spritbutiker och andra platser som säljer alkohol för att säkerställa att de följer gällande lagar, med hjälp av observation och sting operationer. Lagar som riktar ansvarsfull servering och vårdslöst beteende gäller dörrvakt med offentligt ansvar för säkerhet och etablering.

Servering a-moll

Serverar någon som är under 21, är rättsliga dricka ålder i Texas, en klass A förseelse, bestraffas med upp till ett år i fängelse och £2,600 böter. TABC bedriver sting transaktioner som gäller minderåriga, där minderåriga beskyddare försöker ange en anläggning och köpa vuxna drycker. Att det slutliga ansvaret för att se till att personen är myndig tillhör den person som serverar, beroende många upptagen anläggningar dörrvakt att avvisa underårige.

Som serverar en berusad Person

Även om anklagelse för att servera en berusad person, en klass C förseelse, är mindre än för att servera en minderårig, konsekvenserna är större. Om en person har sin sista drink vid en anläggning och hamnar i en olycka, eller ännu värre, på väg hem, är där han erhöll sin sista drink ansvarig. En dörrvakt är både den första och den sista försvarslinjen, för han inte får låta berusade beskyddare i, eller, när det gäller inkapacitet, måste han se till nedsatt beskyddare tar en taxi när du lämnar.

Efter kontorstid dricka

I barer och restauranger som håller öppet sent, måste alla alkoholhaltiga drycker tas bort från offentligheten. TABC officerare kan utfärda en biljett som kommer med hård böter till någon dricka efter denna tid. Klubben är också målet för överträdelsen. Dessa överträdelser bygga upp över tiden och kan leda till utskänkningstillstånd att avregistreras. Ta bort drycker i slutet av natten är en av de bouncer skyldigheter.