mynewspapers.net

Ta reda på priser för franska Bulldog valparOm du planerar på att köpa fransk bulldog, är chansen du har redan avgått dig själv att leva med en hund som fnyser och snuffs sin väg genom livet. Dock måste du också vara beredd att spendera en massa pengar, som franska bulldoggar---som många renrasiga hundar---är dyra att köpa. Innan du köper en valp, är det viktigt att undersöka hur mycket valparna kostar faktiskt---köpa en hund för för lite är ofta en uppgift om att uppfödaren är undermåliga. Du vill naturligtvis undvika att betala mer än du behöver för en kvalitet hund.

Instruktioner

• Kontakta den amerikanska hundkojaklubban fråga dem hur mycket franska bulldoggar som normalt kostar. Fransk bulldog är en erkänd purebred hund, och de kommer att kunna sätta dig i kontakt med uppfödare över hela USA som kommer att besvara frågan om kostnaden.

• Kontakta flera uppfödare av fransk bulldogs i ditt område att jämföra priser. Om du vet några uppfödare i närheten, ring dem och fråga hur mycket de säljer sina valpar. En bra uppfödare är mer än villig att svara på alla frågor du kan ha, även om de är om kostnaden. Jämför priset uppskattar uppfödare ger dig att bestämma vad en normal prisklass är.

• Gå med i ett forum tillägnat franska bulldogs och be medlemmarna hur mycket de betalat för sin hund, och där de köpte deras hund från. Forummedlemmar är en stor resurs eftersom de redan har slutfört köpet av en valp---använda sin erfarenhet till din fördel att avgöra hur mycket din valp bör kosta.

• Be någon du kanske vet eller stött på vem som äger en fransk bulldog. Om du känner någon säljer som har en fransk bulldog, be denne (artigt) om han/hon skulle berätta hur mycket rasen normalt för.