mynewspapers.net

Ta reda på hur många watt du behöver för att driva ditt hem med solpaneler

Ta reda på hur många watt du behöver för att driva ditt hem med solpaneler


Solfångare kan ge el för att driva lampor och apparater i ditt hus. De flesta panel system är modulära, så du behöver bara köpa tillräckligt paneler för att möta den kraften i ditt hem. Solpanel produktionen mäts i watt, så beräkna den dagliga power användningen i watt för ditt hem kommer att ge du storleken på solpaneler system att köpa.

Instruktioner

• Lista över alla objekt i ditt hem som använder elektricitet. Gå rum och lista lampor och andra elektriska driv objekt. Glöm inte de stora apparaterna och uppvärmning eller luftkonditionering system om de är elektriska.

• Hitta en strömförbrukning i watt för varje objekt i listan. Skriv antalet watt används bredvid objektet i listan. De flesta elektriska apparater eller utrustning har en etikett som visar effektuttaget i watt. Använda information för apparater och luftkonditioneringssystemet kan du behöva hitta ägarens manualer för makt.

• Beräkna hur mycket tid varje elektriska element är i bruk varje dag. Skriv tiden i timmar bredvid varje objekt wattal. För apparater som är på kontinuerligt såsom kylskåp, beräkna hur mycket tid per dag som det faktiskt är igång.

• Multiplicera watt gånger timmarna användas för varje punkt på din lista. Detta är den dagliga power användningen i watt timmar (WH) för varje elektrisk objekt i ditt hus. Lägg ihop summan av alla objekten för daglig power användning. Detta är numret för att beräkna din solpanel krav i watt timmar.