mynewspapers.net

Ta reda på en kvinnors Jean storlekDet finns inga fasta regel för hur bestämma storleken på en kvinnas jean. Det finns många faktorer som påverkar hur jeans passa. Olika märken varierar i storlek. Vissa säger dyrare jeans (Tänk uppemot 150 dollar) passar bättre. Andra säger att det är hype och jeans på lägre budget butiker, som mål, passar jättebra. Beväpnade med endast ett mjukt måttband, kan du få lite närmare bestämma rätt storlek för dig.

Instruktioner

• Mät dina Innerben. Detta är längden på kroppen från din grenen att fotleden. Stå rak. Denna mätning kommer att hjälpa dig bestämma längden på jeans du behöver. Tänk på om du kommer att bära klackar, du kanske vill ha ett längre snitt och om du kommer att bära flats, kan du en kortare en.

• Mät din midja. En jean som är storlek beroende på din längd och midjan kommer förmodligen vara lättare att passa än en som är storlek bara genom tal, som 4, 8 eller 12. Till exempel om din midja är 30 inches och din längd är 32 inches, titta för jeans som är storlek 30 x 32.

• Bestäm vilken "stiga" du behöver. Ta ett par jeans som du gillar. Lägg dem på en plan yta. Mät från toppen av linningen längst ned i grenen sömmen. En låg upphov åtgärder på cirka 8 till 9 inches. Mitten av upphov är ca 9,5-10 inches. En jean som sitter i midjan kommer att ha en 10 - till 11-tums mätning.