mynewspapers.net

Ta bort Vinyl golv kakel lim

Ta bort Vinyl golv kakel lim


Ta bort en vinyl plattor golv sker ofta i etapper. När du har tagit upp brickor själva, förblir ett lager av mjuk självhäftande ofta bakom på golvet. Limmet behöver skrapas från golvet, men flera saker kan göra en skrapning lättare. Detta lim växer sig starkare ju längre det är ner, så ju äldre golvet, mer av dessa tekniker kan behövas för att få jobbet gjort.

Instruktioner

• Stå och hålla en långskaftad golv skrapa på en 45-graders vinkel mot limmet. Tryck på limmet kort stroke, att få under den när du flyttar. Testa olika fläckar av tejp runt golvet för att se hur lätt de kommer. Ta bort någon patch av lim som kommer upp snabbt med den här metoden.

• Ange ett hår hårtork till hög värme och rikta den mot tuffare fläckar av lim i några minuter för att mjuka upp limmet. En kläder järn kan också hållas några inches ovanför en patch adhesiv. Ange inte järn eller hår hårtork på limmet. Skrapa upp avhärdat limmet med golvet skrapan i korta rörelser. Stanna ofta för att rengöra skrapan och värma limmet. Du kan också använda värme först för att mjuka upp vissa hårda fläckar innan du lägger till lösningsmedlet som beskrivs i steg 3. Gäller inte värme för lim som har lösningsmedel på den.

• Tillämpa en beläggning av kemiska självhäftande lösningsmedel till hårt, torkade fläckar av självhäftande vinyl plattor. Öppna ett fönster eller köra ett fan som du applicera lösningsmedlet för att förhindra att andas in stora mängder kemiska ångor. Tillåta den adhesive remover flera minuter att mjuka upp limmet, och sedan testa den med ett golv skrapa. Ta bort häftmassa som kommer upp lätt och tillämpa mer lösningsmedel till områden som är fortfarande svårt.

• Gå över underlaget en sista gång med golvet skrapan att fånga häftmassa återstående. Detta garanterar en smidig substrat som är redo att acceptera nya golv.