mynewspapers.net

Ta bort vax från en pudel öron

Ta bort vax från en pudel öron


Poodles är mycket intelligenta hundar som kräver en hög nivå på vård, däribland regelbunden grooming. Örat rengöring är en viktig del av grooming, och krävs att både hår och örat vax från hörselgången. Sådan vård är särskilt viktigt för poodles, som hundar med diskett öron är benägna att örat problem, och en uppbyggnad av vax kan leda till öroninfektioner och dyra besök hos veterinären. Du kan ta bort vax från din poodle öron säkert och enkelt hemma.

Instruktioner

• Vänd din poodle öra för att exponera insidan. Om det finns en massa hår i hörselgången, applicera en liten mängd av örat pulvret och använda pincetten att försiktigt ta bort håret. Överdriven hår kan bidra till öroninfektioner och förhindra korrekt vax hårborttagning.

• Pressa en liten mängd av den öra på den inre luckan av örat liksom in i hörselgången. Tvinga inte spetsen på flaskan in i örat.

• Placera din poodle öra klappa tillbaka ner och massera örat vid basen, för att distribuera lösningen i hörselgången.

• Vänd den öra klappa tillbaka upp, så att insidan av örat utsätts. Använda bomull bollar till flytta vax från din poodle hörselgången område, i en passiv rörelse.