mynewspapers.net

Ta bort trasiga PVC-rör från en passande

Ta bort trasiga PVC-rör från en passande


PVC cement används för att ansluta PVC VVS gör det nästan omöjligt att ta bort en trasig PVC-rör från en passande utan hjälp av en professionell. En professionell rörmokare har tillgång till ett verktyg som värmer området mellan den trasiga PVC-rör och montering. Värmen som orsakar PVC cement att bryta ner, befria den trasiga PVC-rör. Utan en professionell är det fortfarande möjligt att ta bort den trasiga PVC-rör från en passande med en borr motor och en enkel drill bifogad som slipar den trasiga PVC-rör från montering.

Instruktioner

• Montera PVC pipe-borttagning lite. Skjut veckat slipning plattan på borttagning lite bersån, stapla justering brickor på bersån och sedan tråd hex muttern på den gängade delen av arbor att hålla veckat slipning plattan och justering brickor på plats. Dra åt hex muttern med skiftnyckel att fästa vid bersån. Om din PVC pipe removal lite skiljer sig i konstruktion, se bruksanvisningen bifogas din lite för detaljerade monteringsanvisningar.

• Centrera den monterade PVC pipe removal biten i borra motorn och dra åt chuck av borra motorn att hålla PVC pipe removal lite på plats. Det är viktigt att den samlade lite vara centrerad perfekt i chuck av borra motorn, som en bit utanför centrum kan skära i och förstöra montering.

• Sätta på dina skyddsglasögon och handskar.

• Placera i slutet av den monterade PVC pipe removal lite i slutet av den trasiga PVC-rör. Se till att justeringen brickor vilar inne i slutet av den trasiga PVC-rör.

• Dra in avtryckaren borra motorn medan påtryckningsmedel mot PVC passande för att slipa den trasiga PVC-rör från montering.

• Rensa PVC spån från montering med en handskar finger. Montering är redo att ta emot en ny bit av PVC-rör.