mynewspapers.net

Ta bort text från en bild i Photoshop

Ta bort text från en bild i Photoshop


Obekvämt placeras text kan förstöra en bild som skulle ha varit annars perfekt för dina ändamål. Det faktum att du inte kan få tag på den ursprungliga, text-mindre versionen av bilden, men betyder inte att allt är förlorat. Bland de många verktyg i Adobe Photoshop är några syftar till att ta bort oönskade element från en bild. Processen kommer att ta lite ansträngning, särskilt om texten löper över mycket detaljerade delar av bilden; ju mer tid och omsorg du tar, desto bättre blir resultatet.

Instruktioner

• Starta Adobe Photoshop och öppna din bild. Granska bilden och avgöra vilka delar av texten, om några, är över en enfärgad bakgrund, en texturerat bakgrund eller bilddetaljer du vill bevara--du kommer att behöva använda ett annat verktyg för varje enskilt fall.

• Välj verktyget "Brush" från paletten verktyg. Håll "Alt" och klicka fast bakgrunden bakom texten ska ange det som din förgrunden färg, och sedan noggrant måla över texten för att ta bort den. Upprepa denna process med andra delar av texten som är över en enfärgad bakgrund.

• Klicka på håll "Spot Healing Brush" i paletten verktyg och Välj verktyget "Patch" från menyn som visas. I alternativfältet, ändra "Patch" droppa-ned menyn till "Content Aware."

• Rita med verktyget för att markera del av texten som är över en texturerat bakgrund. Så länge som all text inuti den, valet behöver inte vara mycket exakt--om några av bakgrunden ingår, det är bra.

• Dra markeringen till en del av bilden med samma texturerat bakgrund men ingen text. Du kommer att se insidan av din urvalsändring när du drar. Om bakgrunden innehåller linjer eller ett rutmönster, säkerställa förhandsvisningen justeras korrekt. Släpp musknappen för att lappa över texten och upprepa sedan processen med någon annan del av texten som är över en texturerat bakgrund.

• Välj "Klonstämpel" från paletten verktyg. Håll "Alt" och klicka på ett område som matchar en detalj gömd bakom texten. Släpper "Alt" tangenten och noggrant måla över texten för att ta bort den. Beroende på den detalj du vill ersätta, behöver du förmodligen justera storleken på penselspetsen i alternativfältet; om det finns ingen detalj på den dolda som finns i bilden, är din enda utväg att rekonstruera det själv med hjälp av verktyget Pensel, pixel för pixel vid behov.