mynewspapers.net

Ta bort tapeter från omålad gipsvägg

Ta bort tapeter från omålad gipsvägg


Felaktigt primade gips kan skadas allvarligt när att ta bort tapeter tillämpas direkt på gips. När papperet dras, kan självhäftande remsor av det översta lagret av papper håller drywall ihop. Med hjälp av en bra tapeter strippa kommer att lossa lim. limmet håller pappret på väggen, men du kanske inte vill göra mål papperet som du vill på en annan väggyta. Scoring får tårar i gips. Dessa begränsningar lägga till tid och energi som behövs strippning gips gamla tapeter.

Instruktioner

• Värdering väggen försiktigt, genomträngande tapeten men inte skära för djupt i gips. Om du är verkligen bekymrad över underliggande gips, du kan hoppa över detta steg, men det kan ta längre tid att strippa bakgrundsbild.

• Koka vatten och häll det i en metall hink. Blanda flytande tapeter strippa i hinken enligt tillverkarens etikett.

• Måla ett lager strippan på tapeten. Värmen i vattnet tillsammans med kemikalierna och någon poäng att strippa till tränger igenom tapeten ner till limmet. Ge strippan ett par minuter att njuta i och mjukar upp limmet.

• Skrapa från toppen av väggen ner med en spackel för att få mellan tapeten och gips. Använd små, långsamma rörelser för att avgränsa uppsatsen från väggen samtidigt dra pappret med den fria handen.

• Ånga väggen med en ångbåt att mjuka upp eventuella kvarvarande lim och tapet.

• Skrubba väggen med färskvatten för att ta bort eventuella kvarvarande smuts, fett eller lim.