mynewspapers.net

Ta bort tändningslåset i en 1995 Ford Mustang

Ta bort tändningslåset i en 1995 Ford Mustang


Tändningslåset (kallas även en nyckellås cylinder) i 1995 Ford Mustang är kopplad till tändningslåset lyftmekanism som flyttas när nyckeln sätts i låset och föraren vänder cylindern. Med tiden kommer att cylindern bära och kräver att tändningslåset ersättas. Byte av tändningslåset i 1995 Mustang kräver inaktivera modulen förarsidan vecklas och särskilda försiktighetsåtgärder måste följas för att åstadkomma detta säkert.

Instruktioner

• Koppla ur bilbatteriet kabeln från batteriet med hjälp av en 1/2-tums skiftnyckel. Batteriet i 1995 Mustang ligger på förarsidan på motorutrymmet bakom strålkastare församlingen. Vänta 15 minuter så att den återstående laddningen i krockkudden systemet att fullgöra och krockkudden systemet som ska inaktiveras. Detta förhindrar oavsiktlig spridning av krockkuddar.

• Ta bort styrning kolumn trim täcker skruvarna, ligger på botten av manöverorganet kolumn omslaget bakom ratten, med en skruvmejsel. Lägre tilt ratt fullt ut. Knäppte de två halvorna av trim omslaget från varandra och ta bort dem.

• Vrid tändnyckeln till springa position. Sätt en 1/8-tums punch i det lilla behållande pin hålet, nedanför cylinder låshuset och sänka den behållande stiftet. Skjut den gamla cylindern ur huset.

• Vrid nyckeln till den springa i nya tändningslåset och infoga nya tändningslåset i huset. Vrid nyckeln till läge off att låsa nya cylindern i huset. Vrid tändnyckeln till läge off och dra på tändningslåset att kontrollera det är ordentligt installerad. Installera om manöverorganet kolumn trim täcket. Återanslut batteriet och dra kabel klämman skruven ordentligt.