mynewspapers.net

Ta bort svarta kantpixlar i photoshop

Ta bort svarta kantpixlar i photoshop


Du kan ta bort en bild som är kantutjämnad mot en svart bakgrund genom att följa några enkla steg. Kantutjämnade bilder är bilder som har ojämna kanter som en bild av en kaktus med törnen, fyrverkerier, komplexa hår markeringar och taggiga linjer. Om du vill klistra in den på en annan bakgrund, kommer att ta bort en svart mattee att göra detta hända. Du kan producera en bildkvalitet med kantutjämnade bilder på en ny bakgrund med Adobe Photoshop.

Instruktioner

• Starta Photoshop. Klicka på "File" och sedan "öppna". Välj foto av ditt val. Lås upp din bild eller foto. Under fliken "Lager", kommer du att se att bilden visas som en "bakgrund". För att använda övriga funktioner i Photoshop, måste du låsa upp bilden för att göra det ett "lager". Klicka på "Bakgrunden" under fliken "Lager" Håll "Alt" och dubbelklicka på den. Bilden visas sedan som ett lager.

• Välj vilka färg kanaler är bättre på att fånga området i bilden som du vill ta fram. För att göra detta, bredvid fliken "Lager", klicka på fliken "Kanaler" och välj "Röd", "gröna" eller "Blå" kanalen. Vill du välja den som fångar det område som du vill ta fram.

• Göra en kopia av den kanal som du väljer genom att dra den till ikonen som ser ut som ett papper som viks på botten. När du gör detta, klicka på "RGB" kanalen "Kanaler" fliken tillbaka bilden till dess ursprungliga färg.

• Klicka på "Välj" högst upp på skärmen och sedan scrolla ner och klicka på fliken "Läs in markering" Välj din kopia kanal och klicka på "OK". Klicka "Välj" och därefter "omvänd". När du gör det, klicka på "Delete"-knappen på tangentbordet. Din bakgrund bör tas bort från bilden.

• Byt ut gamla bakgrunden med en ny. Välja "Öppna" för att öppna en ny bakgrundsbild under "Fil". Dra den andra bilden över nya bakgrunden med verktyget "Drag" i verktygsfältet. Klicka på "Lagret" och sedan "mattor" och klicka på "Ta bort svarta kantpixlar." När du gör detta, "Spara" projektet och du är klar.