mynewspapers.net

Ta bort svart mögel i dusch

Ta bort svart mögel i dusch


Svart mögel i duschen bör vara tenderade att snabbt. Kvar att spridas och växa, kan svart mögel påverka din hälsa. Svart mögelsporer växa snabbt i varma, mörka, fuktiga platser såsom duschkabiner. Genom att angripa svart mögel i duschen snabbt förhindra du dess spridning till ditt badrumsväggar, golv och andra områden i badrummet. Det finns kommersiella produkter tillgängliga för att ta bort svartmögel, kan du bli av med leveranser från hem. Efter mögel är borta, hålla ett vakande öga så svart mögel inte till din dusch.

Instruktioner

• Skölj svart gjuta områden i duschen med vanligt vatten.

• Häll 1/2 kopp av desinfektionsmedel i en 1 gallon hink Fyll sedan hinken resten av vägen med varmt vatten. Rör blandningen med händerna.

• Scrub områdena svart mögel i duschen med en scrub pensel doppad i den desinficerande lösningen. Ändra den desinficerande lösningen när det blir smutsigt och fortsätta att skrubba tills svart mögelsporer har tagits bort.

• Fyll din 1 gallon hink två tredjedelar av vägen med varmt vatten, tillsätt sedan 1 pint av väteperoxid. Fukta en trasa med lösningen då torka ner kakel och omgivande väggar i din duschområde. Någon svart mögelsporer som är osynliga för ögat kommer att dödas av den peroxid lösningen.

• Torka ner din duschområde med en torr trasa för att ta bort all fukt. Aktivera en ventilerande fläkt eller öppna ett fönster till stöd i avlägsnandet av fukt.