mynewspapers.net

Ta bort stereon från en Honda CivicFabriken stereoapparater i Honda samhällskunskap byggs tillräckligt, men de många ljud fans är otillräckliga. Ljud proffs avgift genom timmen och ta bort en stereo kan ta dem en timme eller två. Spara pengar genom att lära sig hur man tar bort stereon från en Honda Civic på egen hand.

Instruktioner

• Lokalisera och ta bort de två skruvarna som är lägre än stereon på panelen böjda. Öppna handskfacket och ta bort två skruvar. En ligger i det övre vänstra hörnet av öppna handskfacket. Den andra är på det nedre vänstra hörnet, men handskfacket bör dras ut för att komma till den här.

• Ta bort nedre vänster dash panel genom att ta bort de tre skruvarna. Panelen är till vänster och under rattstången. Det finns en skruv på toppen och en på varje nedre hörnet. Dra panelen från instrumentbrädan och knäppte två plast snaps genom att dra dem försiktigt.

• Hitta en skruv som var gömd bakom panelen precis till höger om rattstången. Ta bort den. Dra panelen center från instrumentbrädan. Det bör nu vara gratis.

• Titta under instrumentbrädan där panelen center var bara bort. Leta upp två 8 mm skruvar och ta bort dem från baksidan av stereon.

• Dra stereo från instrumentbrädan och koppla ur svart kabel och plast wire harness från baksidan av stereon. Stereo är nu helt bort.