mynewspapers.net

Ta bort röda vin fläckar från matta med OxiCleanEtt rött vin fläcken på mattan är en skrämmande syn. Den mörka färgen rött vin gör stain removal verkar omöjligt. OxiClean är effektiv på att ta bort röda vin fläckar från mattan. OxiClean fungerar genom att frigöra syre som mål fläcken. Använda OxiClean för ett miljövänligt sätt att rengöra vin-färgade matta

Instruktioner

• Ta bort så mycket av den våta vin som möjligt. Använd en ren, vit trasa att försiktigt blot på vin fläcken. Fortsätta blotting, byta till rena delar av trasan ofta, tills inget mer vin överföringar från mattan till högspänningsnätet.

• Använd scoop bifogas behållaren på OxiClean för att blanda upp ett parti av rengöringsmedel. Fyll en skål med 473ml varmt vatten. Lägg till en fjärdedel scoop OxiClean pulver till vattnet. Rör blandningen med en sked i några minuter tills pulvret har helt upplöst.

• Häll blandningen OxiClean direkt på det färgade området av mattan. Använd bara tillräckligt av blandningen som helt mätta vin fläcken.

• Tillåt OxiClean lösningen sitta på mattan i fem minuter. Blot vin fläcken med en ren, vit trasa att lyfta fläcken från mattan. Fortsätta blotting, byta till rena delar av trasan ofta, tills allt vinet är av mattan.

• Fyll en skål med rent vatten. Doppa en trasa i skålen och torka det drabbade området av matta att skölja. Skölja ur trasan ofta. Fortsätt skölja tills inga spår av OxiClean lösningen visas på mattan.

• Torka mattan med rena, torra trasor att ta bort fukt. Dammsug mattan när det har torkat helt.