mynewspapers.net

Ta bort röda tonen från blekt hår

Ta bort röda tonen från blekt hår


Efter du har blekt håret blont, kan du vara kvar med oönskade röd eller orange toner. Dessa slående toner kallas ofta som "mässings" och kan vara svår att ta bort utan hjälp av en hår och sjukvårdspersonal. Dock finns det flera åtgärder du kan vidta för att neutralisera dessa mässings toner hemma utan att spendera extra pengar på en frisörsalong. Du kan köpa alla produkter du behöver på din lokala skönhet utbudet lagrar.

Instruktioner

• Blanda hår tonern enligt paketet riktningar. Du kan behöva köpa en separat utveckla agent, så kolla med en försäljning associera om du är osäker på vilka produkter du behöver. Var noga med att välja en toner med blå toner eftersom detta ordentligt kommer att neutralisera de mässings röda i håret.

• Tillämpa tonern till håret med applikatorn penseln. Starta på rötter och gå utåt mot tippen. Om du har svårt att se baksidan av huvudet, kanske du vill värva en vän om hjälp. Du kan köra en wide-tandad kam genom håret när du har tillämpat alla toner att även tillämpas. Att tonern att bearbeta i håret enligt paketet riktningar.

• Tvätta håret med schampo. Var noga med att använda balsam, eftersom håret skadas något efter toning processen. Handduk torka och stil som vanligt.

• Att bibehålla din nyligen neutraliserade hårfärg, Använd ett schampo med blå toner för att avlägsna röda och orange brassiness. Här hittar du schampo speciellt framtagen för detta ändamål på skönhet leverans butiker. Eftersom toner är endast semipermanent, kan håret återgå till sin redan neutraliserade färg utan ordentlig vård.