mynewspapers.net

Ta bort repor från Plaststötfångare

Ta bort repor från Plaststötfångare


Ta bort repor från Plaststötfångare kan vara ett mycket dyrt om du ta den till en auto repair shop. Det finns ett sätt, men att ta bort dessa repor utan att ta bilen i och utan att köpa en massa dyra verktyg eller utrustning. Följ dessa råd att snabbt och enkelt ta bort repor från plast stötfångare.

Instruktioner

• Rengör området runt scratch med diskmedel till bort smuts eller yta vax. Du kan behöva använda en trasa som lindade runt ett finger för att komma in scratch. Skölja tvål bort helt. Blot ytan torr med hushållspapper innan du fortsätter.

• Undersök scratch. Om du kör spetsen på nageln över scratch och nageln fångar i spåret som du skrapa den över, är scratch djup. Om nageln inte fångar, är scratch ytliga.

• Fixat en ytlig repa av enkelt polering ut med en buffing förening. Fäst därefter kardborrebandet buffert till slutet av din borrmaskin på inlägget som kommer på buffert pad. Tillämpa en buffing förening till buffert pad och sedan jämnt buff ut scratch. Måla på lite klarlack om det finns en vit linje runt scratch. När klarlack torkar, polera och vaxa bilen som vanligt.

• Fixat en djup repa genom att tillämpa ett tunt lager av färg från en touch-up penna scratch. Om använder pensel applikatorn istället för pennan, köpa en fin pensel för att vägleda färgen. Tryck på pennan inåt på en annan plats än bilen så att färgen börjar komma. Se till att köpa rätt färg färg av söker färgkoden på ditt fordon och matchande koden till rätt färg pennan (se resurser).

• Kontrollera att scratch är helt täckt av färg. Använda gnugga förening för att jämna färgen när det torkar. Lägg ett lager av klarlack och polera det efter klarlack torkar. Polera och vaxa som vanligt.