mynewspapers.net

Ta bort repor från motorcykel plastlinser

Ta bort repor från motorcykel plastlinser


För motorcykelentusiaster, kan rida din cykel hårt leda till vissa slitage. Eftersom en välskött motorcykel kan hålla dig på vägen, se till att ta hand om din motorcykel. Det går utöver att hålla din cykel i tune - det innebär också att ta hand om repor i din motorcykel plast strålkastare objektiv så att lamporna kan lysa igenom vid full kraft. Kit som hjälper dig bli av med din repor snabbt är ute, så innan du ut på vägarna igen, se till att fixa lins repor först.

Instruktioner

• Köpa en plastlins rengöringskit från en motorcykel eller bil vård butik. Svart Baron plast lins polering Kit ($34,99 September 2010), Diamondite klar plast System Kit för plast strålkastare objektiv ($59,99) och Wolfgang Plastik lins rengöringssystem ($59,99) är alla bra val. Varje kommer med en produkt för rengöring, en produkt för polering, och en produkt för att slipa linser, samt handdukar att torka linser och skum bifogade filer om du vill aktivera din borrmaskin i en buffert. Alla dessa produkter anger samma grundläggande instruktioner.

• Band av området runt linserna att förhindra någon omgivande färg från att skadas. Detta är inte nödvändigt, men det är en bra försiktighetsåtgärd.

• Spraya lins rengöring produkt över linsen och låt det sitta i 5-10 sekunder. Torka bort återstoden med handduken som tillhandahålls (det är en handduk som inte kommer att repa din plast-linsen).

• Säker skum tillbehöret för polering ut repor till din borrmaskin (du också har en bifogad fil används att putsa linsen, så se till att inte blanda ihop två). Applicera produkten för att ta bort repor i form av ett X till skum pad. Placera den belagda skum pad på ditt objektiv och slå på borren. Flytta borren i ett up-and-down och vänster och höger rörelse över linsen i ca 20 sekunder (tills skummet börjar torka). Torka återstoden av linsen med handduken som tillhandahålls. Om du fortfarande se repor, upprepa så många gånger som nödvändigt att ta bort dem.

• Säker skum fastsättning används för att polera linserna att din borrmaskin. Applicera produkten används för att polera dina linser i form av ett X på skum pad. Placera den belagda skum pad på ditt objektiv och slå på borren. Flytta borren i ett up-and-down och vänster och höger rörelse över linsen tills den är blank. Torka alla överskott polska bort objektivet med handduken som tillhandahålls, och ta bort maskeringstejp från din motorcykel.