mynewspapers.net

Ta bort Pet fläckar från ett ekgolv

Ta bort Pet fläckar från ett ekgolv


Många människor med äldre hus som har heltäckningsmatta trägolv, eller de som flyttar ett område matta att göra lite städning, har varit oangenämt överraskad av mörka pet urin fläckar på sina golv. Medan de bästa resultaten kommer från rengöring upp ett spill eller färska fläcken, finns det saker som kan göras för att ta bort, minska eller förbättra en uppsättning i sällskapsdjur fläcken.

Instruktioner

• Häll väteperoxid över det färgade området--precis tillräckligt för att täcka fläcken utan överlappning. Kolla det med jämna mellanrum, om varje 10 minuter eller så, och blot upp överskottet när fläcken är borta. För mörk färgning, kanske du vill lämna den över natten.

• Blot det färgade området med en våt trasa och torka. Blot med en trasa fuktad med ättika, då blot torr--blöt inte trä. Blot med våt trasa och blot torr, upprepa flera gånger tills fläcken kommer ut.

• Prova en kommersiell sällskapsdjur fläckborttagningsmedel, som TASSAR, naturens mirakel eller urin gått bort doft och färgning. Följ anvisningarna produkt.

• Buff med 000 grade stålull och vax. Buff tillsammans med säden tills finish matchar resten av golvet.

• Sand området lätt att ta bort alla återstående envisa fläckar med ultra fint slippapper, att vara säker att flöjla ut kanterna. När fläcken blandas, köra över området med vax och buff med en mjuk trasa.

• Sand och åter fläcken fläckar hela golvet med en mörkare fläck att kamouflera någon kvarvarande sällskapsdjur. Mörkare fläcken hjälper det färgade området smälter bättre.

• Byt ut färgade styrelser med nya styrelser eller sådana tas från ett mindre iögonfallande område, som en garderob. Sand och refinish golvet. Detta är en sista utväg, eftersom du inte garanterad att få en stabil match och en svag fläck kan vara mindre märkbar.