mynewspapers.net

Ta bort permanent markör från lackläder

Ta bort permanent markör från lackläder


Ibland permanent betyder inte alltid att permanent. När det gäller permanenta märkpenna fläckar på patent (eller färdiga) läder, är detta definitivt en bra sak. Medan det kan vara lite av en utmaning, är att ta bort permanent spritpenna fläckar från lackläder inte omöjligt. I själva verket, med lite tålamod och tid du kan nog ta bort mest permanent markör fläckar med hjälp av objekt som du kanske redan har i ditt hem.

Instruktioner

• Placera en liten mängd soap-baserad cleaner (som elfenben) eller Lysol spraya på en bomullstuss och färg-test det på lackläder objektet som du tar bort fläcken. Det gör i en diskret plats på objektet läder.

• Applicera den soap-baserad cleaner eller Lysol spray till bomullstuss och gnid den försiktigt på området färgas av den permanenta märkpenna.

• Dab torr, ren vävnaden på området som fläcken börjar lyfta. När torr, Använd en annan soap-baserad renare eller Lysol-doppad bomullstuss för att träna mer av fläcken.

• Torka området väl med vävnader när markör fläckarna helt har avlägsnats.

• Applicera ett tunt lager av mink olja till området rengöras med en torr trasa, torka av den och polering det i långsamt.