mynewspapers.net

Ta bort Permanent Marker från billack

Ta bort Permanent Marker från billack


Permanenta märkpenna fläckar på de flesta ytor finns ett problem. När dessa fläckar på bilens exteriör färg har du det extra svårighet för att försöka ta bort markören och inte färgen. Kommersiella produkter gjorda för att ta bort permanent spritpenna fläckar innehåller acetat. Med dessa produkter på bilens färg kommer att leda till skador till slut. Leveranser i hemmet är en säkrare, mindre dyra alternativ och kommer att klara jobbet.

Instruktioner

• Mätta en vit bomullsduk med helmjölk. Helmjölk arbetar för att lossa permanent bläck fläcken utan invaderar eller korrodera bilens färg.

• Placera en bomullsduk som dränkts i helmjölk över permanenta märkpenna fläcken på din bil. Be någon hålla tyget glider av bilen, om det behövs, tills nästa steg har slutförts.

• Blöt en stor frotté handduk med kallt vatten och placera den ovanpå en bomullsduk som dränkts i mjölk. Förankra stora handduken över toppen av bilen till att båda handdukar glider av bilen. Vikten på den stora, våt handduken säkerställer mjölk-indränkt handduken gör kontakt med permanenta märkpenna fläcken.

• Lämna handdukar över permanenta märkpenna fläcken på bilens färg i minst fyra timmar. Lyft handduken och torka permanenta märkpenna fläcken med en ren handduk att se om det lyfter. Lägga till fler helmjölk bomullsduk, om fläcken kvarstår och lämna handdukar på fläcken över natten.

• Ta bort både vatten och mjölk-blöta handdukar från din bil. Doppa en trasa i en djuprengörande blandning av några droppar maträtt tvätt tvätt-och rengöringsmedel och varmt vatten. Tvätta av den permanenta märkpenna fläck och mjölk lösningen.

• Skölj bilens färg med en ren trasa fuktad med kallt vatten. Torka ytan med en annan trasa.

• Tillämpa aerosol hårspray, frikostigt, eventuella återstående permanent spritpenna fläcken. Buff området med en ren trasa och sedan torka med kallt vatten på en ren trasa.