mynewspapers.net

Ta bort överföringen pannan på en 2001 Chevy Silverado Pickup

Ta bort överföringen pannan på en 2001 Chevy Silverado Pickup


På grund av deras komplexitet och otillgänglig plats är överföringar en av de mer skrämmande delarna av en bil för den genomsnittliga ägare som föredrar att utföra sitt eget underhåll och reparationer. På lastbilar som 2001 Chevy Silverado överföring är mer tillgänglig, men inte mindre skrämmande i sin komplexitet. Trots dess komplexa inre konstruktion, kan överföringen fortfarande betjänas av den genomsnittliga hem mekanikern.

Instruktioner

• Tillåt fordonet svalna helt innan arbetets början.

• Koppla på handbromsen och placera hjulet kilar bakom bakhjulen. Ta upp framsidan av lastbilen på ena sidan med hjälp av golvet uttaget. Placera en automotive jack stå under lastbil under en fast punkt som ram järnväg eller ett tillverkaren rekommenderade lyft läge. Försiktigt sänka trucken tills hela sin tyngd vilar på jack står. Upprepa den lyftande processen för den andra sidan av lastbilen.

• Skjut avloppet pan under lastbilen och vara säker på att placera det under avloppet Anslut överföring pannan.

• Använd hylsnyckel för att lossa avtappningspluggen ligger i botten av pannan överföring. Vätskan har upphört dränering ersätta avtappningspluggen och dra den finger hårt för att undvika att förlora den.

• Ta bort avskärmning från sidan av överföringen med en hylsnyckel för att lossa två skruvar belägna nära toppen av skölden.

• Ta bort shifter kabeln genom att bända i slutet av kabeln från ball stud med den flathead skruvmejsel. Ta bort de två bultarna håller shifter kabel fästet till överföringen med den head torx nycklar och flytta församlingen till sida.

• Ta bort bultarna från överföring pannan med en hylsnyckel. Försiktigt bända pannan från överföring med en flat skruvmejsel, med försiktighet för att undvika spilla vätska som kan fortfarande vara i pannan.