mynewspapers.net

Ta bort olja från uppvärmning Tank

Ta bort olja från uppvärmning Tank


Om din olja tank springs en läcka eller om du planerar att uppgradera till en nyare uppvärmning olja tank måste du tömma oljan ur tanken innan den gamla tanken kan tas bort från hemmet. Genom att vidta några försiktighetsåtgärder för att skydda din matta eller golv, kommer du att kunna dränera uppvärmning oljetank utan några långsiktiga effekter. Det är viktigt att ta din tid när dränera tanken eller du kunde ha en miljökatastrof i källaren.

Instruktioner

• Plats handdukar på någon heltäckningsmatta områden i de hem där eldningsolja kommer att överföras. Lukten av eldningsolja är svårt, om inte omöjligt att bli av med. Som täcker eventuella trägolv rekommenderas även som eldningsolja kan sippra in trä porerna och orsaka missfärgning.

• Placera en fem gallon hink under stora tömningsventilen ligger på botten av behållaren. Om en fem gallon hink inte passar under din oljetank, använda en tre gallon hink.

• Placera ett par vice grepp på muttern som stänger tömningsventilen av behållaren. Se till att vice grepp är hårt på ventilen.

• Sätt på ett par handskar för att skydda händerna från olja och vrid ventilen moturs tills oljan börjar rinna. Ta inte bort muttern som öppnar ventilen. Öppna den nog Starta dränering. Tappa cirka fyra gallons olja i hinken och stänga ventilen. Ta inte bort hinken tills oljan slutar droppade från ventilen.

• Töm oljan från hinken i förvaringsbehållaren.

• Upprepa steg fyra och fem tills behållaren töms.