mynewspapers.net

Ta bort Netflix visning historia

Ta bort Netflix visning historia


Netflix är en av de mest populära sätten att titta på filmer. Utöver hyra filmer och att ha DVD-skivor skickas till dig, du kan också visa många av de filmer som Netflix erbjuder online i streaming format. Som de flesta online, håller platsen ett virtuellt register över alla av din verksamhet. Du kanske inte ens är medveten om det, men varje val du har gjort dokumenteras. Det finns ett sätt, dock att rensa posten permanent. För att radera din Netflix visning historia, dock måste du avsluta ditt konto och sedan förnya sina prenumerationer.

Instruktioner

• Logga in på Netflix med ditt användarnamn och lösenord.

• Klicka på "Ditt konto & hjälp" i det övre högra hörnet av skärmen. Hitta avsnittet som heter "Account Information." Klicka på "Avbryt medlemskap."

• Läs varje objekt noggrant och förstå att genom att göra detta du kommer inte bara rensa din visning och uthyrning historia, men din kö. Klicka i rutan längst ner på sidan bredvid den meningen som lyder, "Jag acceptera och förstå villkoren i avbokning och vill avsluta mitt konto" Klicka sedan på "Helt avskriva."