mynewspapers.net

Ta bort nackstöd från baksätet i en förortsTa bort baksätet nackstöd på en Chevy Suburban är lätt, när du vet vad du ska göra. Denna uppgift kan utföras av nästan vem som helst. Det finns ett antal skäl att ta bort nackstödet från Chevy Suburban, vare sig för ersättning, uppgradera till ett nackstöd med video komponenter eller för transport av gods, du kan ta bort nackstöd utan att skada dem för framtida bruk. Avlägsnande av nackstöd på alla modell år av förorts är mycket lik.

Instruktioner

• Sitta i baksätet på Chevy Suburban, inför den bakre delen av fordonet. Placera båda händerna på nackstödet och dra uppåt. Beroende på år och modell av Chevy Suburban, det kan finnas en knapp på basen av nackstöd där träder i kroppen av bakre sätet. Om din förorts har denna knapp, skjut knappen bakåt och sedan dra uppåt på nackstödet. Om din modell inte har denna knapp, sedan dra upp på nackstödet.

• Drag uppåt på nackstödet tills det inte kommer att röra något längre. Det blir ett litet hål på framsidan av nackstöd där det passar in i sätet, ligger på samma del som har knappen du precis släppt. Vara kommer att beläget i hålet framför nackstöd.

• Stick metall stift eller glasögon skruvmejsel i hålet på basen av sätet där nackstöd är ansluten till kroppen av sätet. Släpp den mekanism som håller nackstöd på bakre säte för Chevy Suburban. Dra upp på nackstödet medan skruvmejsel eller metall stift håller mekanismen tillbaka, så att nackstöd tas bort från baksätet basen.