mynewspapers.net

Ta bort mögel från mockaDen minsta mängden fukt och värme kan orsaka mögel att växa på en mockajacka eller möbler. Denna levande organism trivs i dessa villkor och lämnas obevakat, snabbt kommer att växa, lämnar fläckar och lukt på ytan. Eftersom mocka är en naturlig och poröst material, måste du ta bort mögel noggrant för att undvika att skada mocka. Huskurer och torraste rengöring metod möjliga hjälp bli av mögel fläckar på mocka, tillsammans med dess unken lukt.

Instruktioner

• Ta mocka artikeln utomhus om möjligt, och borsten synligt mögel sporer från ytan. Om du inte kan ta det utanför, vakuum artikeln istället. Kasta den vakuum påsen bort för att förhindra mögel från att överföra till en annan yta.

• Blanda en 50/50 lösning av gnugga alkohol och vatten. Doppa en ren svamp i alkohol lösningen, och pressa ut så mycket vätska som möjligt.

• Försiktigt svamp mögel fläck på mocka tills det är borta; Skölj svampen ofta och tillämpa mer gnugga alkohol lösning som behövs.

• Tryck på en ren trasa på ytan av mocka. Flytta till en torr fläck på tyget och fortsätter att veken upp fukt tills inga fler överföringar till duken.

• Syftet med en fläkt på platsen för mögel fläck på mocka. Låt luften från fläkten för att hjälpa torr yta snabbare. Pensla mocka med en ren, torr scrub pensel att smälta i NAP.