mynewspapers.net

Ta bort luftbubblor i drywall tape

Ta bort luftbubblor i drywall tape


När du har tillämpat drywall lera och tejp, kanske du märker att du har en bubbla i drywall tape. Bubblan kan vara resultatet av inte tillräckligt fogmassa före drywall tape eller det kan vara att du inte utjämna bandet nog när du tillämpar tejpen på gips. Av någon anledning måste du korrigera bubblan, som inte kräver att ta bort hela bit drywall tape.

Instruktioner

• Gör ett "X" i bubblan med en mattkniv. Vik tillbaka gips tejpen du bara gjorde ett "X" i att exponera fogmassa under tejpen.

• Skrapa bort det torkade gemensamt förening i det exponerade området med mattkniv eller 2-tums spackel. Ta bort så mycket av den torkade fogmassa som du kan utan rippning drywall tape eller Hack gips.

• Applicera ett lager av gemensamma förening i hålet. Utspridda i förening så det är smidigt. Tryck på bitar av drywall tape som du skär, tillbaka in i gemensamma förening. Använd spackel för att släta tejpen över föreningen.

• Applicera ett tunt lager av gemensamma förening över tejpen att försegla. Föreningen skall vara släta. Låt det torka 24 timmar.

• Applicera ett tunt lager av sammansatta nästa dag och jämna ut. Låt den torka i 24 timmar. Nästa dag, kan du lätt sand om det behövs. Prime och måla som vanligt.