mynewspapers.net

Ta bort Linoleum plattor från trägolv

Ta bort Linoleum plattor från trägolv


Linoleum är en fjädrande golv produkt gjord av linolja, trädamm och andra naturmaterial. Villaägare har använt denna produkt sedan 1800-talet för att täcka golv i kök, badrum, hallar och andra områden. Medan linoleum har haft ett uppsving i popularitet under de senaste åren, göra gamla linoleumgolv ett hem ser daterad. Innan du byter din linoleum med en ny golvbeläggning, ta bort den befintliga golven för att skapa en slät och plan yta. För att minska svårigheterna med denna uppgift, ta sig tid att välja rätt verktyg och utrustning för jobbet.

Instruktioner

• Testa ditt golv för asbest. Om ditt golv installerades före 1990, kan den innehålla asbestfibrer inom limmet. Om du inte vet exakt ålder ditt golv eller om installerades före 1990, konsultera en reningsutrustning entreprenör innan du försöker ta bort ditt golv.

• Ta bort alla golv gjutning eller trimma från runt basen av dina väggar. Använd en bända bar att försiktigt bända trim från väggen. Ta bort alla naglar och ange trim undan för återanvändning.

• Strimlat linoleum plattor med en mattkniv. Skapa avsnitt inte är bredare än sex inches att göra dem lättare att ta bort. Byt ut bladet på din kniv ofta att minska svårigheten med denna uppgift.

• Skjut kanten av rakbladet golvet skrapan under en del av kakel. Skrapa botten av kakel att avgränsa den från golvet.

• Värm plattor och lim med hjälp av en värmepistol. Hålla värmepistol ungefär en fot från golvet och värme kakel i 60 sekunder. När kakel värms upp, det kommer att bli mer följsamma och kan vara lättare att skrapa bort.

• Placera en hopvikt handduk över envisa delar av golv och häll hett vatten på handduken. Låt den vatten sit ett par minuter att suga in i plattor och lim, sedan Använd din golvet skrapan för att skrapa brickor från trä golvet.

• Slipa golvet för att ta bort alla återstående lim eller linoleum bakningen. Refinish trägolv som önskas eller installera en ny golvytan över toppen av en trä undergolvet.