mynewspapers.net

Ta bort lim från möbler

Ta bort lim från möbler


Limmet kan fastna på din möbler för en rad olika skäl. Om du har reparerat din möbler och överdriven trälim har torkat på dina möbler, har du limmet att ta bort. Samma uppgift kommer att vara i ordning om ett barn har fast klistermärken eller andra poster som är klibbig-stödda på dina möbler. Oavsett källa av limmet, kan du ta bort lim från dina möbler med produkter från hem och bespara dig kostnaden för inköp av kommersiella lim-ta bort produkter.

Instruktioner

Ta bort lim lim från möbler

• Skrapa bort limmet ämnen med hjälp av en plast skrapa. Kanten av en plast skrapa är inte lika skarp som en metallavstrykare, som hjälper till att förhindra repor i dina möbler.

• Blanda en lösning av halv varmt vatten och hälften vit vinäger i en skål. Fukta en trasa med ättika lösningen och vrid ur överflödig vätska. Torka platsen av lim. limmet på dina möbler. Fortsätta att skrubba tills du har tagit bort alla rester av lim klister.

• Torka dina möbler med en ren, torr trasa.

Att ta bort klistermärket lim från möbler

• Häll babyolja på en ren, torr trasa. Torka babyolja över klistermärke limmet, se till att få olja på hela självhäftande fläcken. Låt oljan att sitta på klistermärke limmet på din möbler i några minuter.

• Använd samma olja fuktad trasa gnugga på klistermärke limmet på dina möbler. Limmet bör vara lösare från olja. Applicera mer babyolja till envis klistermärke lim och fortsätta att gnida.

• Blanda en kapsyl av sadla Tvålig i 1/2 gallon varmt vatten i en hink. Doppa en trasa i sadeln tvållösning. Tvätta platsen för klistermärke limmet med trasan. Detta tar bort eventuella kvarvarande lim, liksom babyolja.

• Skölj dina möbler med en ren, fuktig trasa. Torka sedan möbler med en ren, torr trasa.